fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Grenaa Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Grenaa

Anders er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Grenaa

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Grenaa Kommune

Grenaa har ca 14.700 indbyggere og er en del af Norddjurs kommune. Kommunen har gode jobmuligheder indenfor stort set alle brancher. Kommunen kan være attraktiv for børnefamilier, da der er mange aktiviteter henrettet mod børn og unge. I nogle af lokalsamfundene i Norddjurs finder du “børnebyer” som er et sted hvor skole, børnehave, SFO og dagpleje er smeltet sammen, med det formål at gøre springet fra dagpleje/vuggestue til børnehave/skole mere trygt for børnene. Grenaa byder på meget forskelligt inden for kulturområdet. Der tilbydes aktiviteter såsom bespisning, comedy, koncerter m.m.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Grenaa?

Ifølge det nyeste data fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Grenaa en liggetid på 189 dage i starten af 2022. Denne relativt høje liggetid er dog steget minimalt sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 185 dage i Grenaa.

Lidt om Grenaa

Grenaa er en havneby og købstad i Østjylland, og Djurslands største by med færgeruter til Anholt i Kattegat og Varberg i Sverige. Grenaa er hovedby i Norddjurs kommune som en del af Region Midtjylland. I byen kan man opleve attraktioner som Museum Østjylland Grenaa, naturparken Kattegatcenteret, Grenaa Kirke samt Dansk Motor Maskinsamling og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Grenaa

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Grenaa, har været positiv det seneste år. I det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har der været en prisstigning på 13,3%. Ligeledes ses det samme på en årlige prisudvikling, som har en prisstignig på hele 21,1% fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Grenaa, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens. Der har dog i det seneste registrerede kvartal på ejerlejligheder, første kvartal af 2018, været en stigning på 28,4%.

Sælg din bolig i Grenaa

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu