fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Grenaa – Sælg din bolig med Brikk

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Grenaa Kommune

Grenaa har ca 14.700 indbyggere og er en del af Norddjurs kommune. Kommunen har gode jobmuligheder indenfor stort set alle brancher. Kommunen kan være attraktiv for børnefamilier, da der er mange aktiviteter henrettet mod børn og unge. I nogle af lokalsamfundene i Norddjurs finder du “børnebyer” som er et sted hvor skole, børnehave, SFO og dagpleje er smeltet sammen, med det formål at gøre springet fra dagpleje/vuggestue til børnehave/skole mere trygt for børnene. Grenaa byder på meget forskelligt inden for kulturområdet. Der tilbydes aktiviteter såsom bespisning, comedy, koncerter m.m.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Greenaa?

Ifølge det nyeste data fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Grenaa en liggetid på 185 dage i år 2019. Denne relativt høje liggetid er dog faldet sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 228 dage i Grenaa.

Lidt om Grenaa

Grenaa er en havneby og købstad i Østjylland, og Djurslands største by med færgeruter til Anholt i Kattegat og Varberg i Sverige. Grenaa er hovedby i Norddjurs kommune som en del af Region Midtjylland. I byen kan man opleve attraktioner som Museum Østjylland Grenaa, naturparken Kattegatcenteret, Grenaa Kirke samt Dansk Motor Maskinsamling og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Grenaa

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Grenaa har været svingende de seneste mange år. I det seneste registrerede år, første kvartal af 2019, forekom der en stigning på 6,3%.

Dog forblev den årlige ændring negativ og i de to foregående kvartaler var der fald på henholdsvis 13,6% og 4,1%. De største stigninger der har været, forekom i tredje kvartal af 2017 hvor priserne steg med hele 23% og tredje kvartal af 2018 med 8,2%. De største fald forekom i første kvartal af 2017, hvor priserne faldt med 12,2% og første kvartal af 2019 med 13,6%. Siden 1992, er priserne på villaer og rækkehuse i Grenaa steget med 124,3%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Grenaa, er det på baggrund af manglende data på Boliga, vanskeligt at redegøre for en tendens. Der har dog i det seneste registrerede kvartal, første kvartal af 2018, været en stigning på 28,4%.

Sælg din bolig i Grenaa

Start med en gratis og uforpligtende vurdering fra din Brikk ekspert