fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Grenaa Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Grenaa

Henrik er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Grenaa

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Grenaa Kommune

Grenaa har ca 14.176 indbyggere og er en del af Norddjurs kommune. Kommunen har gode jobmuligheder indenfor stort set alle brancher. Kommunen kan være attraktiv for børnefamilier, da der er mange aktiviteter henrettet mod børn og unge. I nogle af lokalsamfundene i Norddjurs finder du “børnebyer”, som er et sted hvor skole, børnehave, SFO og dagpleje er smeltet sammen med det formål, at gøre springet fra dagpleje og vuggestue til børnehave og skole mere trygt for børnene. Grenaa byder på meget forskelligt inden for kulturområdet. Der tilbydes aktiviteter såsom bespisning, comedy, koncerter m.m.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Grenaa?

Ifølge det nyeste data fra Finans Danmark, har parcel- og rækkehuse i Grenaa en liggetid på 145 dage. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år, hvor liggetiden var på 168 dage.

Lidt om Grenaa

Grenaa er en havneby og købstad i Østjylland, og er Djurslands største by med færgeruter til Anholt i Kattegat og Varberg i Sverige. Grenaa er hovedby i Norddjurs kommune, som er en del af Region Midtjylland. I byen kan man opleve attraktioner som Museum Østjylland Grenaa, naturparken Kattegatcenteret, Grenaa Kirke, samt Dansk Motor Maskinsamling og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Grenaa

Prisudviklingen for parcel- og rækkehuse i Grenaa, har i det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2022, set en prisstigning på 1% dog med et årligt prisfald på 7,6% fra andet kvartal af 2021 til andet kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Grenaa, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Grenaa

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu