fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Grenaa Ejendomsmægler

Sælg fra kun 14.950 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Grenaa

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE

<p>Du mærker hurtigt, at Sebastian trives i arbejdet og dialogen med mennesker. Den samme oplevelse har de mulige købere af din bolig – og så er vi allerede tættere på et succesfuldt salg. Ligesom alle Brikks mæglere er Sebastian ambitiøs og drevet af at skabe resultater. Det gør han med sin servicemindede, ansvarsfulde og nærværende tilgang, der sikrer en tryg proces for alle parter.
Sebastian Frost-Larsen

Sælg din bolig i Grenaa

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Grenaa Kommune

Grenaa har ca 14.176 indbyggere og er en del af Norddjurs kommune. Kommunen har gode jobmuligheder indenfor stort set alle brancher. Kommunen kan være attraktiv for børnefamilier, da der er mange aktiviteter henrettet mod børn og unge. I nogle af lokalsamfundene i Norddjurs finder du “børnebyer”, som er et sted hvor skole, børnehave, SFO og dagpleje er smeltet sammen med det formål, at gøre springet fra dagpleje og vuggestue til børnehave og skole mere trygt for børnene. Grenaa byder på meget forskelligt inden for kulturområdet. Der tilbydes aktiviteter såsom bespisning, comedy, koncerter m.m.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Grenaa?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er den gennemsnitlige liggetid for parcel- og rækkehuse i Grenaa på 143 dage. Dette er et fald sammenlignet med det foregående år hvor liggetiden var på 192 dage.

Lidt om Grenaa

Grenaa er en havneby og købstad i Østjylland, og er Djurslands største by med færgeruter til Anholt i Kattegat og Varberg i Sverige. Grenaa er hovedby i Norddjurs kommune, som er en del af Region Midtjylland. I byen kan man opleve attraktioner som Museum Østjylland Grenaa, naturparken Kattegatcenteret, Grenaa Kirke, samt Dansk Motor Maskinsamling og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Grenaa

Prisudviklingen på parcel- og rækkehuse i Grenaa, har ifølge Finans Danmark i det seneste registrerede kvartal, 3. kvartal af 2023, set et prisfald på 4.4% i forhold til det forrige kvartal. På årsbasis er prisen faldet med 11.3% sammenlignet med samme kvartal, året før.

Sælg din bolig i Grenaa

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu