fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Frederiksværk Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Danmarks hurtigst sælgende ejendomsmægler.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Frederiksværk

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område. 

Josephine Varsted

Salgs- og Vurderingsspecialist

Josephine Varsted
Victoria Skinner
Victoria Skinner
Read More
Lisbeth er en fantastisk ejendomsmægler. Hun solgte mit sommerhus på 44 dage og kun med to købere. Lisbeth lytter til en når man skal sælge. Hun er aktiv og god til at finde de rette købere. Kan kun anbefale hende. Lisbeth har gjort et fantastisk salgsarbejde.
Lisa Pedersen
Lisa Pedersen
Read More
Vi kan kun give Brikk/ Lisbeth Victorin vores varmeste anbefalinger. Lisbeth er en utrolig kompetent mægler - vi følte os i trygge hænder - hun er erfaren, imødekommende, omhyggelig og velforberedt, og også kæmpe ros til de andre på Brikk teamet, især Louise Stæhr som sagskoordinator - alt forløb professionelt - så 5 flotte stjerner herfra.
Mette Esbensen
Mette Esbensen
Read More
Jeg har været yderst tilfreds med ejendomsmægleren Lisbeth fra Brikk i forbindelse med salg af min ejerlejlighed. Jeg kan varmt anbefale Brikk - yderst professionelle og endda til en formidabel pris 🙂
Previous
Next

Sælg din bolig i Frederiksværk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Frederiksværk?

Frederiksværk er en del af Halsnæs kommune. Byen har ca. 12.718 indbyggere og hører under Region Hovedstaden. Gennemsnitsalderen i Frederiksværk er 43 år, og den aldersgruppe der udgør den største procentdel af Frederiksværks befolkning, er aldersgruppen 30-49 år.

Der bor 28% børnefamilier i byen, og byen er vurderet til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Desuden er der skøn natur med ro og fred, samt kunst og kultur i byen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Frederiksværk?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er liggetiden for parcel- og rækkehuse i Frederiksværk på 100 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år, hvor den var på 48 dage.

Seværdigheder i Frederiksværk

Frederiksværk er en meget historisk by, med masser af historiske oplevelser og seværdigheder. Gjethuset blev opført i to etaper, første del i 1761-63 og den anden i 1766-67. Gjethuset var tidligere et støberihus og blev brugt til at støbe kanoner. I dag er Gjethuset dog et kunst- og kulturhus med teater, musik og kunstudstillinger. Kulturhuset er placeret i en smuk og historisk bygning, og derfor er selve bygningen også et besøg værd.

Krudtværksmuseet er en spændende attraktion for både voksne og børn. Man får et godt indblik i krudtfremstillingens historie og får et indblik i hvor farligt arbejdet var. Risikoen for eksplosioner kan også ses i landskabet, i form af beskyttelsesvolde samt høje træer, hvis funktion var at opfange vragdele. Krudtværket blev grundlagt i 1758, og værket fremstillede krudt til militære og civile formål gennem mere end 200 år, og var i funktion til 1965. Krudtværket bliver i dag anvendt som museum, hvor man kan se de gamle maskiner, og lære om hvordan krudt blev fremstillet. Derudover kan man også besøge Frederiksværk Brandværnsmuseum, og se hvordan brandvæsnet fungerede i de gamle dage. Derudover er det også muligt at få en køretur i en af deres gamle brandbiler.

Er man mere til natur, kan man tage en vandretur på bakkestien, med smuk udsigt over Frederiksværk og Roskilde Fjord. Som del af bakkestien findes der nu også en svævebane på 35 meter. Bakkestien har mange højdemeter, da den følger en kystskrænt der blev dannet under sidste istid.

Lidt om Frederiksværk

Frederiksværk er en by i Nordsjælland og ligger mellem Arresø og Roskilde Fjord. Byen ligger i Halsnæs Kommune som en nordvestlig del af Region Hovedstaden. Frederiksværk er tidligere kendt som en fabriksby i 1800-tallet med jernstøberi, maskinfabrik, knivfabrik, krudtfabrik og kobbervalseværk. 

Frederiksværks historie

I 1728 anlagdes en mølle, og i 1751 oprettede franskmanden E.J. de Peyrembert et kanonstøberi. Men dette kanonstøberi måtte lukke, og det blev overtaget og omdannet til våbenfabrikken Frederiksværk, som fremstillede kanoner, krudt og andet krigsmateriel. Fabrikken blev hurtigt udvidet og suppleret med jernstøberi, og en bebyggelse opstod ved industrikomplekset. Frederiksværk fik i 1850 status af handelsplads. Byen var på dette tidspunkt stadig relativ lille med lidt over 700 indbyggere. I 1858 opkøbte Anker Heegaard alle statens virksomheder i byen. Det var også Heegaard som etablerede havnen i 1862, og der kom dampskibsforbindelse til København. I 1897 åbnede jernbaneforbindelsen til Hillerød, og i 1907 fik Frederiksværk købstadsrettigheder. I 1940-42 blev Det Danske Stålvalseværk etableret, og virksomheden blev byens største arbejdsplads. Denne virksomhed trak en del følgeindustri til byen, og antallet af arbejdspladser steg markant, hvilket trak flere indbyggere til byen.

Prisudvikling på boliger i Frederiksværk

Prisudviklingen for parcel- og rækkehuse i Frederiksværk, i det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2022, har oplevet et prisfald på 3% dog med en årlig prisstigning på 0,5% fra andet kvartal af 2021 til andet kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Frederiksværk, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Frederiksværk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu