fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Frederiksværk Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Frederiksværk

Annie er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Frederiksværk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Frederiksværk?

Frederiksværk er en del af Halsnæs kommune, byen har ca 112.549 indbyggere og hører under Region hovedstaden. Gennemsnitsalderen i Frederiksværk er 43 år, og den aldersgruppe der udgør den største procentdel af Frederiksværks befolkning, er aldersgruppen 30-49 år.

Der bor 28% børnefamilier i byen, og stedet er vurderet til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Desuden er der skøn natur, roligt og fredeligt og kultur og kunst i byen.

Der er også gode indkøbsmuligheder i Frederiksværk. Der er 201 virksomheder i nabolaget, som generelt set fordeler sig på følgende fem brancher: handel, sundhed, hotel & restauration, bygge & anlæg, rejser, rengøring & kontorservice. Mange af borgerne i byen holder af at læse aviser, interesserer sig for politik, og holder af det hjemlige.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Frederiksværk?

Ifølge opdateret tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Frederiksværk 86 dage i starten af 2022, hvilket er lavere end det foregående år hvor den var 122 dage

Lidt om Frederiksværk

Frederiksværk er en by i Nordsjælland og ligger mellem Arresø og Roskilde Fjord. Byen ligger i Halsnæs Kommune som en nordvestlig del af Region Hovedstaden. Frederiksværk er tidligere kendt som en fabriksby i 1800-tallet med jernstøberi, Maskinfabrik, knivfabrik, krudtfabrik og kobbervalseværk. Frederiksværk byder på attraktioner som Gjethuset, Krudtværksmuseet, Kregme Kirke, Industrimuseet Frederiksværk og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Frederiksværk

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Frederiksværk for i år har været markant høj, i det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, har der været en prisstigning på 11,5%. Samme ses det for den årlige prisudvikling som har haft en prisstigning på 16%, fra tredje kvartal 2020 til tredje kvartal 2021.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Frederiksværk, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Frederiksværk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu