fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Ejendomsmægler Frederiksværk – Sælg din bolig med Brikk

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser

Bedste synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Hvem bor i Frederiksværk?

Frederiksværk er en del af Halsnæs kommune, byen har ca 112.549 indbyggere og hører under Region hovedstaden. Gennemsnitsalderen i Frederiksværk er 43 år, og den aldersgruppe der udgør den største procentdel af Frederiksværks befolkning, er aldersgruppen 30-49 år.

Der bor 28% børnefamilier i byen, og stedet er vurderet til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Desuden er der skøn natur, roligt og fredeligt og kultur og kunst i byen.

Der er også gode indkøbsmuligheder i Frederiksværk. Der er 201 virksomheder i nabolaget, som generelt set fordeler sig på følgende fem brancher: handel, sundhed, hotel & restauration, bygge & anlæg, rejser, rengøring & kontorservice. Mange af borgerne i byen holder af at læse aviser, interesserer sig for politik, og holder af det hjemlige.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Frederiskværk?

Ifølge opdateret tal fra Finans Danmark, er liggetiden på villaer og rækkehuse i Frederiksværk 122 dage i år 2019, hvilket er lavere end det foregående år hvor den var 133 dage

Lidt om Frederiksværk

Frederiksværk er en by i Nordsjælland og ligger mellem Arresø og Roskilde Fjord. Byen ligger i Halsnæs Kommune som en nordvestlig del af Region Hovedstaden. Frederiksværk er tidligere kendt som en fabriksby i 1800-tallet med jernstøberi, Maskinfabrik, knivfabrik, krudtfabrik og kobbervalseværk. Frederiksværk byder på attraktioner som Gjethuset, Krudtværksmuseet, Kregme Kirke, Industrimuseet Frederiksværk og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Frederiksværk

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Frederiksværk har været svingende de seneste mange år. Der har været både relativt store prisstigninger og prisfald de sidste 8 år.

De største stigninger forekom i tredje kvartal af 2013 og samme kvartal af 2014, hvor priserne steg med henholdsvis 12,3% og 17,9%. De største fald i huspriserne på villaer og rækkehuse i Frederiksværk forekom i første kvartal af år 2013 og fjerde kvartal af 2014, hvor priserne var faldet med henholdsvis 11,7% og 26,9%. Siden 1992, er huspriserne generelt set steget med 196,9%.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Frederiksværk, er det på baggrund af manglende data på Boliga, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Frederiksværk

Denne guide har givet dig information om hvilke potentielle købere du kan forvente dig samt hvordan markedet i Frederiksværk har udviklet sig og udvikler sig nu. Start dit boligsalg nu med en vurdering fra din Brikk specialist.