fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Frederiksværk Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Frederiksværk

Lisbeth er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område. 

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler, MDE

Din bolighandel er i kompetente hænder hos Lisbeth, der har mange års erfaring som ejendomsmægler. Inden hun kom til Brikk, har hun bl.a. arbejdet for EDC, Home og Estate, hvor hun har været daglig leder og indehaver. Lisbeth har også et indgående kendskab til sit lokalområde, da hun har boet i Nordsjælland hele sit liv og har fulgt med i udviklingen på nærmeste hold. Hendes baggrund og store engagement sikrer dig en både professionel og personlig rådgivning, når hun hjælper dig trygt og godt igennem alle faserne af dit boligsalg.

Lisbeth Victorin, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Frederiksværk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Frederiksværk?

Frederiksværk er en del af Halsnæs kommune. Byen har ca. 12.718 indbyggere og hører under Region Hovedstaden. Gennemsnitsalderen i Frederiksværk er 43 år, og den aldersgruppe der udgør den største procentdel af Frederiksværks befolkning, er aldersgruppen 30-49 år.

Der bor 28% børnefamilier i byen, og byen er vurderet til at være et godt sted at bo for børnefamilier. Desuden er der skøn natur med ro og fred, samt kunst og kultur i byen.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Frederiksværk?

Ifølge nyeste tal fra Finans Danmark, er liggetiden for parcel- og rækkehuse i Frederiksværk på 100 dage. Dette er en stigning sammenlignet med det foregående år, hvor den var på 48 dage.

Lidt om Frederiksværk

Frederiksværk er en by i Nordsjælland og ligger mellem Arresø og Roskilde Fjord. Byen ligger i Halsnæs Kommune som en nordvestlig del af Region Hovedstaden. Frederiksværk er tidligere kendt som en fabriksby i 1800-tallet med jernstøberi, maskinfabrik, knivfabrik, krudtfabrik og kobbervalseværk. Frederiksværk byder på attraktioner som Gjethuset, Krudtværksmuseet, Kregme Kirke, Industrimuseet Frederiksværk og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Frederiksværk

Prisudviklingen for parcel- og rækkehuse i Frederiksværk, i det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af 2022, har oplevet et prisfald på 3% dog med en årlig prisstigning på 0,5% fra andet kvartal af 2021 til andet kvartal af 2022.

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Frederiksværk, er det på baggrund af manglende data på Finans Danmark, vanskeligt at redegøre for en tendens.

Sælg din bolig i Frederiksværk

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu