fbpx

 

Sælg din bolig i Egå med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Egå, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem er de potentielle købere, hvem flytter til Egå?

Egå er en bydel i Århus, Nordøst for Århus Centrum. Byen er beboet af omkring 9450 indbyggere og er betragtet som det dyreste boligkvarter i Jylland. Byen byder og en række uddannelses- og jobmuligheder og er en familievenlig by.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Egå?

Ifølge data fra Finans Danmark er den gennemsnitlige liggetid for boliger i Egå i 2019 er 92 dage. Dette er en forlænget liggetid sammenlignet med det foregående år, 2018, hvor den gennemsnitlige liggetid var på 85 dage.

Hvor stort afslag bliver der normalt givet på boliger i Egå?

Egå byder på en række seværdigheder og aktiviteter for hele familien. I Egå kan man besøge nydelig natur i Egå Engsø, Egå Marina, Egå Kirke, Modelparken Danmark, Skæring Kirke, Åkrogen Strand.

 

Prisudvikling på boliger i Egå

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Egå har været svingende de seneste år. Der har været flere prisstigninger end prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2019, steg boligpriserne med 4% med en årlig prisstigning på 9,1%. De største prisfald forekom i tredje kvartal af år 2014 og andet kvartal af år 2018, hvor boligpriserne faldt med henholdsvis 14,4% og 13,5%. De største prisstigninger forekom i fjerde kvartal af år 2014, hvor boligpriserne steg med 16,3% og i tredje kvartal af år 2016, hvor priserne steg med 11,2%. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Egå er det vanskeligt at redegøre for en tendens på grund af manglende data på Boliga.

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Egå

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!