fbpx

 

Sælg din bolig i Billund med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Billund, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvor stort afslag bliver normalt givet på boliger i Billund?

Ifølge tal fra Boligsiden, gives der 4,0% i afslag på villaer og rækkehuse i Billund, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 3,30%. Afslaget i Billund ligger ligeledes højere end afslaget i nabokommunen Vejle (3,09%).

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Billund?

Ifølge data fra Finans Danmark var den gennemsnitlige  liggetid på villaer og parcelhuse i Billund 236 dage i 2019, hvilket er betydeligt højere end det foregående år, 2018, hvor liggetiden var 166 dage.

 

 

Hvilke attraktioner finder du i Billund?

Billund er en by i Sydjylland beboet af 6.593 indbyggere og er den næststørste by i Billund Kommune som en del af Region Syddanmark. Byen byder på en række aktiviteter og seværdigheder for både voksne og børn. I Billund kan du eksempelvis opleve de berømte forlystelsesparker LEGOLAND, LEGO House og Lalandia. Derudover kan du besøge Skulpturpark Billund, Billund Kirke eller Monky Tonky Land hvor der er plads til leg og andre aktiviteter.

Prisudvikling på boliger i Billund

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Billund har været svingende de seneste år. Der har været større prisstigninger end prisfald i boligpriserne. Det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af år 2019, faldt boligpriserne med 6,5% med en årlig prisstigning på 4,9%. De største prisfald forekom i første kvartal af år 2014 og tredje kvartal af år 2017, hvor priserne faldt med henholdsvis 22% og 10,5%. De største prisstigninger forekom i andet kvartal af år 2015, hvor boligpriserne steg med 19,4% og i andet kvartal af år 2014, hvor priserne steg med 18,4%. Set i forhold til årlige prisstigninger, oplyser data på Boliga at priserne i Billund steg med 2,4% fra år 2016 til 2017. Fra år 2017 til 2018 faldt faldt priserne med hele 23,5% hvorefter de fra år 2018 til 2019 steg med 17%.    

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Billund der på grund af manglende data på Boliga vanskeligt at redegøre for en tendens. 

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg bolig i Billund

Start med en vurdering fra din Brikks specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!