fbpx

 

Sælg din bolig i Aulum med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Aulum, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem bor i Aulum?

Aulum er en stationsby i Vestjylland beliggende mellem byerne Herning og Holstebro og beboet af 3.228. Byen er en del af Herning kommune i Region Midtjylland. I byen finder man en masse dagplejere, børnehaver og daginstitutioner samt 2 skoler med tilknytning til idræts- og fodboldbaner. Byen byder på et rigt foreningsliv, kulturelle arrangementer og diverse kunstudstillinger.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Aulum?

Ifølge opdateret data fra Finans Danmark, er der oplyst at liggetiden på villaer og parcelhuse i Aulum var på 174 dage i 2019 hvilket er betydeligt mere end det foregående år, 2018, hvor liggetiden var på 49 dage.

 

 

 

Hvilke attraktioner finder du i Aulum?

Aulum byder på en masse aktiviteter og seværdigheder. Man kan eksempelvis besøge Aulum Mølle som er en hollandsk vindmølle fra 1908, Aulum Kirke og Simmelkær Kirke.

 

 

 

 

Prisudvikling på boliger i Aulum

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Aulum har været svingende de seneste år. Der har været både store prisstigninger og prisfald i Aulum de seneste år. I det seneste registrerede kvartal, andet kvartal af år 2019, steg priserne med 15,8%. De største prisstigninger forekom i andet kvartal af år 2017 og tredje kvartal af 2015, hvor priserne steg med henholdsvis 43,9% og 21,4%. De største prisfald forekom i tredje kvartal af 2014, hvor priserne faldt med 17,6% og i første kvartal af 2019, hvor priserne faldt med 13%. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Aulum, er det på baggrund af manglende data på Boliga, vanskeligt at redegøre for en tendens. 

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Aulum

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!