fbpx

Smartere. Bedre. Billigere.

Din Lokale Allinge Ejendomsmægler

Sælg fra kun 12.500 kr. Alt inkl. Fuld service fra A-Z fra lokale Brikk mæglere som vurderer og fremviser.

Stor synlighed på bl.a.
Boligsiden Logo
Boliga Logo
Facebook Logo
4,9 På Trustpilot
Medlem af dansk ejendomsmæglerforening

Mød din lokale ejendomsmægler fra Allinge

Camilla er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE

"Jeg har været i branchen længe - også hos de store mæglerkæder. Det er en befrielse at være i en virksomhed som fokuserer på at sælge boligerne hurtigere og på at give en bedre service på kundernes vilkår. Hos Brikk er de sædvanlige mægler floskler sat til side, og man ved som mægler at kunderne betaler en fair pris for at sælge sin bolig"

Henrik, en af Brikks lokale mæglere

Sælg din bolig i Allinge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Hvem bor i Allinge

Allinge, også kendt som Allinge-Sandvig, er en dobbelt by i nordspidsen af Bornholm. Byen har et indbyggertal på 1.494 og ligger i Bornholms Regionskommune, som tilhører Region Hovedstaden. Allinge ligger omtrent 39 km fra Nexø, 29 km fra Aakirkeby, 23 km fra Rønne og 18 km fra Gudhjem. Gennemsnitsalderen i Allinge er 54 år og 1/3 af befolkningen udgør børnefamilier. Byen er familievenlig og rig på uddannelses- og jobmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Allinge?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Allinge en liggetid på 105 dage i år 2022, som er taget fra data fra Bornholms kommune.

Hvilke attraktioner finder du i Allinge?

Allinge er kendt for sin skønne natur og som en af Bornholms feriebyer samt en vigtig handelsby på Nordbornholm. Hvert år i uge 24 kan du i Allinge finde Danmarks største 4-dages demokrati-festival kaldet “folkemødet”.

Tæt på Allinge kan du også opleve musikfestivalen Wonderfestiwall hvor store danske stjerner optræder. Allinge byder på skøn natur, hyggelige havne og høje klipper.

Byen byder også på seværdigheder som Moseløkken, Stenbrudsmuseum, Bornholms tekniske samling, Hammerknuden, Allinge havn, slotslyngen og meget mere.

Prisudvikling på boliger i Allinge

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Allinge har været svingende de seneste år. I det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2021, er Allinge steget med 37,5 %, og en årlig positiv ændring på hele 47%. Dvs. i det sidste år har det været virkelig høje prisstigninger i Allinge, som kommer fra data fra tredje kvartal 2020 til tredje 2021. 

De største prisstigninger forekom andet kvartal af 2016 og tredje kvartal af 2013, hvor priserne steg med henholdsvis 83,8% og 56,2%. De største prisfald forekom i første kvartal af 2019, hvor boligpriserne faldt med 31,8% og 30,4% i samme kvartal af år 2017.

Hvorfor bo i Allinge

Allinge er folkemødets fødeby, her begyndte den bornholmske turisme for over 120 år siden. Allinge ligger i Nordbornholm som gør de mange muligheder for naturlige oplevelser, især for de aktive er der gode løbe,vandre og bademuligheder ved Østersøen som ligger i Allinge.

Allinge historiske kulturelle steder man kan besøge. Her har du muligheden for at se den gulkalkede kirke og den russiske kirkegård fra 2. verdenskrig. Udover de historiske ting fra  2. verdenskrig kan du opleve Hammershus borgruin eller det tidligere granitbrud på Hammeren med Opalsøen. Desuden er der også spisesteder hvor du kan vælge mellem hyggelige og familievenlige restauranter og caféer, barer, pizzaria og andre spisesteder i Allinge. Så hvis du/i ønsker en familietur i Allinge med kulturelle oplevelser med god mad er der mulighed for det i Allinge.

Derudover foregår der hvert år i uge 24 folkemøde i Allinge som er hele Danmarks politik- og demokratifestival.

Sælg din bolig i Allinge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu