fbpx

 

Sælg din bolig i Allinge med Brikk for 12.500 kr.

 

Ønsker du at sælge din bolig i Allinge, så vælg Brikk. Hos Brikk sælger vi din bolig langt billigere, alt imens du får en A-Z service.

Se hvad der er inkluderet ved at trykke nedenfor

 

Hvad er Inkluderet?

 

Hvem bor i Allinge?

Allinge også kendt som Allinge-Sandvig er en dobbelt by i nordspidsen af Bornholm. Byen har et indbyggertal på 1.494 og ligger i Bornholms Regionskommune, som tilhører region hovedstaden. Allinge ligger omtrent 39 km fra Nexø, 29 km fra Aakirkeby, 23 km fra Rønne og 18 km fra Gudhjem. Gennemsnitsalderen i Allinge er 54 år og 1/3 af befolkningen udgør børnefamilier. Byen er familievenlig og rig på uddannelses- og jobmuligheder.

Hvor hurtigt bliver boliger normalt solgt i Allinge?

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark, har villaer og rækkehuse i Allinge en liggetid på 85 dage i år 2019, hvilket er betydeligt højere end liggetiden i det foregående år, 2018, som var på 39 dage. 

 

 

 

Hvilke attraktioner finder du i Allinge?

Allinge er kendt for sin skønne natur og som en af Bornholms feriebyer samt en vigtig handelsby på Nordbornholm. Hvert år i uge 24 kan du i Allinge finde Danmarks største 4-dages demokrati-festival kaldet “folkemødet”.  Tæt på Allinge kan du også opleve musikfestivalen Wonderfestiwall hvor store danske stjerner optræder. Allinge byder på skøn natur, hyggelige havne og høje klipper. Byen byder også på seværdigheder som Moseløkken, Stenbrudsmuseum, Bornholms tekniske samling, Hammerknuden, Allinge havn, slotslyngen og meget mere. 

 

Prisudvikling på boliger i Allinge

Prisudviklingen på villaer og rækkehuse i Allinge har været svingende de seneste år. I det seneste registrerede kvartal, tredje kvartal af 2019, faldt priserne med 9,7%, dog har der været en positiv årlig ændring på 5,3%. Der har været både store prisstigninger og prisfald i Allinge i tidens løb. De største prisstigninger forekom andet kvartal af 2016 og tredje kvartal af 2013, hvor priserne steg med henholdsvis 83,8% og 56,2%. De største prisfald forekom i første kvartal af 2019, hvor boligpriserne faldt med 31,8% og 30,4% i samme kvartal af år 2017. 

Set i forhold til prisudviklingen på ejerlejligheder i Allinge, er det på grund af manglende data på Boliga, vanskeligt at redegøre for en tendens. Dog viser data at der i det seneste registrerede år, tredje kvartal af år 2019, der har været en prisstigning på 6,2% og en positiv årlig ændring på 19,6%.

 

START MED EN GRATIS VURDERING NU

Sælg din bolig i Allinge

Start med en vurdering fra din Brikk specialist nu

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!