fbpx
Plantegning Zoom

FIN OG MULIGHEDSRIG VILLA UD TIL NATURSKØNNE MARKER: PERFEKT TIL BØRNEFAMILIEN ELLER DET PLADSKRÆVENDE PAR

Del bolig

Blandt Vendsyssels markrige vidder udbydes denne fint vedligeholdte, lyse og ikke mindst praktisk indrettede etplansvilla til jer, der ønsker nogle gedigne rammer ud til den smukke natur.  
 
Villaens 127 kvadratmeter fordeler sig over tre regulære værelser, hvoraf den ene rummer indbygget skabsplads, en stor vinkelstue, en lysfyldt udestue, et køkken med spiseplads, et stort badeværelse samt et kombineret entré og bryggers. Hjemmet er gennemgående fint vedligeholdt, og det rummer godt med plads til både børnefamilien, der savner sovepladser, og til det pladskrævende par eller single, som ønsker enten kontorrum, walk-in eller noget helt tredje, der med sikkerhed vil falde i jeres smag. Der er ligeledes gode muligheder for, at I kan sætte jeres eget præg på både inventaret og i planløsningen: Her er det kun fantasien, der sætter grænser, men det vil særligt ved denne bolig være nærliggende at åbne op mellem køkkenet og stuen, således at I skaber et skønt alrum til både madlavningen, måltiderne og afslapningen.  
 
Huset er opført i 1967 og kommer med en tidstypisk facade, som består af gule mursten og kvadratiske vinduer. I forlængelse af ejendommen kommer en flisebelagt og solrig terrasse, som munder ud i et skønt og vedligeholdelsesvenligt græsareal med et dejligt kig ud over de brede markvidder. Den rummelige indkørsel gør det desuden nemt og bekvemt for både jer og eventuelle gæster at parkere på matriklen.  
 
Som tidligere nævnt bosætter I jer yderst naturskønt ud til brede og hyggelige markarealer. Her er der altid rig mulighed for at tage sig en gå- eller løbetur langs de grønne veje, hvortil skole, institution og indkøb skal findes i en af de nærliggende byer. Mod syd løber desuden motorvejen, således at turen til og fra arbejde bliver både nem og bekvem.  
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Volbrovej 22, Flauenskjold, 9330 Dronninglund
Pris:
715.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
127
Grund:
946
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1967/2000
Ejerudgift pr. md.
1.121 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus