fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

FLOT OG MODERNE LANDEJENDOM

Del bolig

Denne fine landejendom er placeret i smukke og ugenerede omgivelser en kilometer syd for Brønderslev. Her får I ud over et komplet istandsat stuehus også to store garager og en længe der pt. er indrettet til hundepension. Det renoverede stuehus byder på en imponerende planløsning, der er ideel for en familie, med 5 værelser, stue og ”udestue”, køkken, for- og baggang foruden to badeværelser.
 
Stuehuset er totalrenoveret, hvilket sikrer jer en lys indretning med flotte detaljer holdt i moderne stil. Når man kommer hjem, kan man gå direkte ind fra garage, der har adgang til bryggers. Herfra går I videre ind i det store køkken, alrum, og videre til dagligstuen. Der er åben forbindelse hele vejen igennem de tre rum med gennemgående klinker, hvilket giver jer fantastiske rammer for nærvær og tid med hinanden. Køkkenet fremstår med hvide elementer, hvor madlavningen får fine vilkår. Køkkenet indeholder ligeledes hvidevarer i bedste kvalitet. Alt el styres af IHC.
 
I stueetagen er der i forbindelse med soveværelset et badeværelse med sorte fliser. Hertil er der to værelser. De resterende to værelser findes på første sal samt en god stue. De byder alle på gode størrelser, med indbygget skabe. Badeværelserne er i samme stil som det øvrige i stueetagen, hvilket giver en rød tråd gennem boligen. Samtlige bordplader og bundstykker er i samme granit.
 
Når sommeren står for døren, kan I nyde solens stråler på den skønne terrasse, der går hele vejen omkring "udestuen". I 2005 blev der opført en helt ny garage på 280 m2 med god loftshøjde. Staldbygningen blev renoveret i 2017 og indrettet til hundepension.
 
Strømmen til ejendommen kommer fra to husstandsvindmøller, der tilsammen producerer ca. 75000 kWh. 
 
Med bølgende marklandskaber som nærmeste nabo får I en fredelig base her på adressen. Samtidig er der cykelafstand til indkøb, fritidsaktiviteter og Søndergades skole. I får ydermere omtrent to kilometer til motorvejen. 
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Vildmosevej 31, 9700 Brønderslev
Pris:
4.700.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
0
Grund:
23937
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1900/1997
Ejerudgift pr. md.
1.859 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus