fbpx
Plantegning Zoom

VELINDRETTET TOVÆRELSES LEJLIGHED MED ALTAN I VALBY

Del bolig

Velkommen indenfor på Vigerslevvej 146; en hyggelig toværelses lejlighed på 54 kvadratmeter med en særdeles god planløsning. Alle boligens rum kan tilgås fra entréen, hvilket gør den særdeles velegnet som delebolig.

Med sin centrale placering, henvender denne bolig sig særligt til et vennepar, kærestepar eller singler, som ønsker sig et hjem i fredelige omgivelser nær offentlig transport og Københavns brokvarterer.

Med sine 54 veldisponerede kvadratmeter byder denne lejlighed på et nydeligt soveværelse og en rummelig stue, hvor der både er plads til sofaarrangement og spisebord foruden et skrivebord. Hertil kommer et pænt flisebadeværelse med brus samt et moderne og velindrettet køkken med integrerede hårde hvidevarer og god plads til opbevaring. I boligens køkken er desuden installeret en vaskemaskine.

Fra lejlighedens stue er der desuden adgang til en sydvestvendt altan med udsigt til mange solrige timer og ejendommens grønne arealer. Det klassiske gårdmiljø byder foruden et grønt område med høje træer på et fællesareal med bordbænke-sæt, der oplagt kan benyttes på de lyse sommeraftener sammen med venner, familie eller naboer. I ejendommens gårdareal er der desuden god mulighed for at parkere cyklen.

Her finder du flere indkøbsmuligheder, caféer og restauranter indenfor gåafstand, og med det nærmeste busstoppested lige udenfor hoveddøren, kommer du hurtigt omkring. Danshøj St. kan nås på tre minutter på cykel såvel som den grønne Vigerslev Park. Skole og dagtilbud placerer sig inden for få hundrede meter, mens butikslivet på den hyggelige Valby Langgade er en smuttur væk. Trænger du til en længere gåtur, kan den smukke Damhussø nås på ni minutter.

Søger du en velindrettet toværelses lejlighed i et rigtig hyggeligt kvarter af København, hvor du har alle fornødenheder indenfor rækkevidde, så er denne ejerbolig virkelig et kig værd.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Vigerslevvej 146, st. th., 2500 Valby
Pris:
1.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
54
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1940
Ejerudgift pr. md.
2.613 kr.

Victor Sommer

Salgsspecialist victor@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter