fbpx
  • Lokal mægler
  • A-Z service
  • Gratis vurdering
  • 4.9/5 På
Vestparken 5, 6840 Oksbøl
0 kr
TYPE
Villa
Boligareal
129
Grund
888
Værelser/rum
5
energimærke
D
bygget/ombygget
1976
Vestparken 5, 6840 Oksbøl
DEL:
SOLGT! VELDISPONERET ETPLANSVILLA MED GOD BELIGGENHED På en lille, rolig vej udbyder vi nu en klassisk etplansvilla, som både kan skrive lysfyldt, indretningsvenlig og hyggelig på sit CV. Her venter en hverdag i rolige og trygge rammer, og villaen egner sig både børnefamilier såvel som enlige og par i alle livets stadier. Ja, beliggenheden er rolig og central på en og samme tid. Det hyggelige nabolag kædes sammen af små stisystemer, og i en radius af 750 meter har I alle byens faciliteter. Det gælder både handlemulighederne i Fakta, den friskbryggede kaffe på Nørregades Café og den offentlige transport (mod Varde og Nørre Nebel) fra Oksbøl Station. Området er desuden kendt for sin storslåede natur, som både byder på store skovarealer såvel som vindblæste klitter langs Vesterhavet. Ejendommen er fra 1976, og den fordeler sig over 129 veldisponerede kvadratmeter. Grunden tæller 888 m2, og den byder både på en stenbelagt indkørsel, en carport, et værksted og to disponible rum, og dertil kommer selvfølgelig den dejlige, grønne beplantning, som kræver minimal pasning. Haven byder på flere forskellige hyggekroge med bl.a. bålsted og en sydvendt terrasse, hvor I kan nyde solen fra morgen til aften. Boligen nyder godt af et dejligt lysindfald takket være de store vinduespartier, og stilen er både lys og tidløs. Alle rum er regulære og indretningsvenlige, og I kan praktisk talt få det præcis, som I ønsker. De 129 kvadratmeter fordeler sig over en stor, sydvendt stue med en udestue i forlængelse, et funktionelt spisekøkken med alle hårde hvidevarer, et praktisk bryggers, fire soveværelser, et gæstetoilet og et badeværelse. Boligen er så god som indflytningsklar, som den står nu; men der er også mulighed for at sætte sit eget præg, hvis I ønsker det. Bestil en fremvisning med det samme.  


Sagsnr. 192SK-001303
Kontantpris 0 kr.
Udbetaling 0 kr.
Ejerudgift pr. md. 0 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Badeværelser 1
Bjørn Vest Hansen Ejendomsmægler
Bjørn Vest Hansen

[email protected] 20346006

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Vi er til rådighed mandag-fredag: 08:00-17:00 og lørdag-søndag: 10:00-15:00.
Du kan ringe til os på 7199 9891.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!