fbpx
Plantegning Zoom

På Vesterkøb 40, 2. 14 finder I denne veludnyttede lejlighed, som henvender sig perfekt til førstegangskøberen og den studerende.

Del bolig

På Vesterkøb 40, 2. 14 finder I denne veludnyttede lejlighed, som henvender sig perfekt til førstegangskøberen og den studerende. Nærområdet er roligt med nem adgang til både indkøb og transport, samtidig med at den nærliggende togstation har forbindelser til både København, Ringsted og Roskilde.
 
Indendørs venter dig 46 kvadratmeter, som fordeler sig på en rummelig entré, et køkken, et badeværelse samt en større stue. I entréen er der plads til både at hænge jakkerne og stille skoene, før du bevæger dig videre ind i hjemmet. Det moderne køkken ligger til højre fra indgangen, og det er ekviperet med tidløse, hvide skabslåger samt vaskemaskine. Hertil er der bordplads i begge sider, således madlavningen bliver nem og bekvem. Badeværelset står ligeledes i fin stand med separat bruser; og du har ligeledes mulighed for at istandsætte, hvis du ønsker. Slutteligt ser du stuen, der med sin rektangulære udformning gør det nemt at indrette både til soveværelse og opholdsstue uden at gå på kompromis med kvadratmeterne. Og som prikken over i’et kommer du hverken til at mangle lys eller eller varma, da de store vinduer sikrer, at solens stråler skinner ind fra både øst og vest.
 
Du kommer til at bosætte dig i en moderne ejendom fra 1968 med en tidstypisk facade af røde mursten, kvadratiske, hvidrammede vinduer og en svalegang på hver etage som det bindende element mellem lejlighederne. Fra bagsiden har du adgang til en større parkeringsplads, hvor du kan stille bilen, når den ikke længere er i brug, hvortil forsiden byder på et assorteret handelsudvalg.
 
Området er perfekt til dig, der gerne vil bo godt og roligt, samtidig med at der hverken er langt til indkøb, motorvej og station. Omkring byen finder du også brede markarealer og mindre områder med skovdække, som alle vil sørge for et grønt og rekreativt åndehul i en ellers travl hverdag. Velkommen til!
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Vesterkøb 40, 2. 14., 2640 Hedehusene
Pris:
995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
46
Værelser:
1
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1968/1996
Ejerudgift pr. md.
1.976 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus