fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR MURSTENSVILLA I NATURSKØNNE HVIDE SANDE (UDEN BOPÆLSPLIGT)

Del bolig

INDFLYTNINGSKLAR MURSTENSVILLA I NATURSKØNNE HVIDE SANDE
Bo her fast, eller som fritidsbolig! Udlejning med et budget på kr. 120.000,- p.a. til ejeren ! 200m til Vesterhavet + fantastisk badestrand/surfstrand. 200 m til centrum , 300 m til stor legeplads. Og Danmarks biligeste fjernvarme.Flyt tilværelsen til Vestjyllands perle, Hvide Sande, hvor denne gennemmoderniserede villa i et roligt, børnevenligt kvarter venter på jer. Her kan I rykke direkte ind, og så bosætter I jer helt tæt på Vesterhavets vindblæste kyster, der har gjort byen til et ægte hotspot for surf- og vandsport. Velkommen indenfor! Boligen folder sig ud over 97 optimalt udnyttede m2, der byder på entré, badeværelse, praktisk bryggers, tre rummelige værelser og et stort, lyst opholdsrum, der smelter sammen med boligens køkken. Det stopper dog ikke her, for huset overrasker med en kælder på 24 m2, som I kan udnytte på et utal af måder - lav for eksempel en separat “teenageafdeling”, eller indret jer med et skønt hobbyrum, hvor kreative idéer kan få frit løb. Jeres nye base imponerer med sit velholdte udtryk, og det er tydeligt, at det er blevet istandsat med både moderne æstetik og praktik for øje. Boligens udtryk bindes sammen af de lyse gulve, der går igen i de fleste rum, ligesom køkkenelementernes jordfarvede fronter på elegant vis fortsætter ind i stuen, hvor den ene endevæg er malet i samme farvenuance. Boligens hjerterum er det dejlige opholdsrum, hvor kulinarisk udfoldelse og familieliv let kan eksistere side om side. Rummet byder desuden på akustiklofter og et vægpanel i trælameller, der også bidrager til en varm og venlig atmosfære. Ejendommen byder på en sydvendt have, der helt sikkert vil vække begejstring hos alle solelskere. Nyd en varm sommerdag på den hyggelige, lettere tilbagetrukne træterrasse - eller ryk videre ud på den endnu større fliseterrasse, som vil ligge badet i sol hele dagen. Havens enkle udformning gør, at I slipper for en masse havearbejde - brug i stedet tiden på hyggelige grillaftener med familie og venner, mens børnene giver den gas på gyngestativet eller leger i sandkassen. I skal kun bevæge jer få 100 meter udenfor jeres nye matrikel, før I kan gå på opdagelse i Stormgades spændende butiks- og caféliv. Skole- og daginstitutioner er inden for kort cykel- eller gåafstand, og som en ekstra bonus bosætter I jer kun 200 meter fra Havnens Røgeri, hvor I kan forsyne jer med friskfangede fisk, skaldyr og hjemmelavede delikatesser.
Vestergade 13, 6960 Hvide Sande
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
97
Grund:
551
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1959/1975
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus