fbpx
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED I AALBORG

Del bolig

Velkommen til Vesterbro 98, hvor der venter jer en klassisk lejlighed med højt loftet. Hvis I er på jagt efter en lækker citylejlighed med nem adgang til alt, hvad hjertet begærer, så er det lige her, I finder det, for udover den centrale placering får I en indflytningsklar lejlighed med flotte gulve og velindrettede rum. Hvad end det er singlen eller parret, ja, så er der garanti for en dejlig tilværelse midt på Vesterbro. 


Træd indenfor og tag et kig på de 65 veldisponerede kvadratmeter, som denne bolig råder over. Indendøre finder I en bl.a. en rummelig stue med en god loftshøjde og flotte trægulve, der breder sig ud og giver jer de helt rette forudsætninger, når det kommer til indretning, da I får rig mulighed for at implementere spise- og sofaafdeling. Endvidere er der i boligen også et stort og velindrettet soveværelse med udgang til egen altan, hvorfra der er kig til de omkringliggende ejendomme i jeres gård. 


Køkkenet er opført i et moderne og funktionelt design, hvilket kommer til udtryk i de praktiske opbevaringsmuligheder, køkkenet er udstyret med. I finder skabe og skuffer både foroven og forneden, og ydermere er der også installeret gode hårde hvidevarer, som medvirker til en nem og bekvem hverdag. Fra entréen med plads til overtøj og sko, får I adgang til badeværelset, der fremtræder i et pænt design med flisebelagte gulve og vægge. I ejendommen er der desuden mulighed for cykelparkering. 


I bosætter jer midt på det charmerende Vesterbro i Aalborg, som praktisk talt er stedet, hvor det hele sker. Det kræver kun en kort gåtur eller en endnu kortere cykeltur, før I når til diverse indkøbsbutikker, specialforretninger, shoppingmuligheder eller sågar spisesteder i form af caféer og restauranter, der kan slukke enhver sult eller tørst. Med så central en placering får I alle hverdagens fornødenheder inden for rækkevidde, ligesom I også har nem adgang til grønne områder samt havnefronten. Til slut er der heller ikke langt til offentlig transport, heriblandt er der busforbindelser et stenkast fra jeres adresse, så her er der garanti for en nem daglidag, hvor alt kører som smurt. Alt dette får I glæde af på Vesterbro 98. 


Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning. 

Vesterbro 98, ST. th., 9000 Aalborg
Pris:
1.225.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
65
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1950
Ejerudgift pr. md.
1.826 kr.

Michael Nielsen

Ledende Ejendomsmægler michael@brikk.dk +45 25949573

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter