fbpx
Plantegning Zoom

NYISTANDSAT 2-VÆR. MED ALTAN OG ELEVATOR VED OPGANGEN

Del bolig

Flot og indflytningsklar toværelses lejlighed i Vejlegårdsparken 24 ved Vallensbæk Strand. Lejligheden ligger kun få minutters gang fra Vallensbæk St. og Vallensbæk Stationstorv, og med en dejlig kort cykeltur til vandet. Bebyggelsen er velpasset med store grønne fællesarealer, og her er elevator ved opgangene og masser af parkeringspladser tæt på boligerne.
 
Når du kommer ind i entréen, finder du først soveværelset og dernæst badeværelset på højre hånd. Det nydelige badeværelse er indrettet med separat brus. Hvis du fortsætter ligeud fra entréen, kommer du til et åbent opholdsrum, hvor køkkenet ligger i direkte forlængelse af stuen. Den gennemgående indretning er enkel og nydelig, og med et naturligt lysindfald fra de store vinduer, giver det en god atmosfære i boligen.
 
Fra stuen har du direkte adgang til din helt egen altan, hvor du kan tilbringe mange hyggelige sommeraftener med gode samtaler. Fra altanen har du udsigt over Vejlegårdsparkens grønne arealer, hvor man bl.a. kan finde sol og legeplads. Her er der masser af plads til at udfolde sig, slappe af og nyde det gode vejr.
 
Lejligheden ligger i Vejlegårdsparken, og bebyggelsens placering giver dig det bedste af to verdener: Du er omgivet af bylivet med caféer, spisesteder og fitness, mens du samtidig har kort afstand til vandet, hvor du kan nyde naturomgivelserne ud til Køge Bugt. Den fantastiske sandstrand, der strækker sig langs kysten og indbyder til afslapning, badning og vandsportsaktiviteter om sommeren. 
 
Vallensbæk Strand byder på et bredt udvalg af faciliteter for sine beboere, og med bolig i Vejlegårdsparken har du adgang til indkøbsmuligheder, restauranter m.m. inden for 400 meter. Derudover ligger Vallensbæk Bibliotek kun 400 m væk, hvis du er glad for at læse, og få minutters gang væk finder du desuden S-tog ved Vallensbæk St., og ved Vallensbæk Stationstorv har du rig mulighed for at tjekke de mange butikker ud.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Vejlegårdsparken 24, 1. 13., 2665 Vallensbæk Strand
Pris:
1.499.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
49
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1966
Ejerudgift pr. md.
2.070 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus