fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

FLOT VILLA I PRIVATE RAMMER OG MED EN FORDELAGTIG PLACERING I ESPERGÆRDE

Del bolig

På adressen Ved Stationen 2 gemmer denne perle af en villa sig og venter på, at de næste lykkelige ejere skal flytte ind. I kommer til at råde over 102 kvadratmeters lys indretning, dejlige udendørsomgivelser og befinder jer med en beliggenhed i centrum af Espergærde!

Allerede fra I træder ind i entréen fornemmes den åbne og luftige atmosfære, som udfylder hjemmet. De pæne gulve samt lyse lofter og vægge går gennem huset som en elegant rød tråd og samler boligen i en nydelig helhed. Indretningen byder i stueetagen på en todelt og rummelig stue, der som en lækker detalje har en brændeovn, og hvorfra I desuden kan tilgå terrassen. Her er der således rig mulighed for at skabe både en fin spise- og dagligstue. Ydermere rummer huset et godt køkken, hvor I sagtens kan gå sammen om madlavningen. Dette plan udfolder sig yderligere med et gangareal samt et badeværelse, der er udstyret med badekar. Oppe på førstesalen venter jer en repos, som åbner op til endnu et badeværelse og derudover to værelser, hvoraf det ene giver jer adgang til et skabsrum med ekstra opbevaringsplads.

Den lyse villa har byggeåret 1905 og ligger yderst privat og ugeneret for enden af den smukke indkørsel, som omkranser jer med grøn beplantning på begge sider. På den måde får I virkelig en følelse af at befinde jer i jeres helt egen oase. Derudover byder de ydre omgivelser på et praktisk skur foruden en sammenhængende syd- og vestvendt terrasse, som kalder på, at I kan læne jer tilbage under solens stråler.

Her kommer I til at bo lige i centrum af Espergærde, så I hurtigt kan gå til centerets mange forskellige butikker, indkøbsmuligheder og spisesteder, imens stationen også ligger tæt på med afgange direkte mod København, så I kan befinde jer på Hovedbanen bare 39 minutter efter, I har forladt jeres matrikel. Stranden bliver et dejligt opholdssted for jer, når vejret indbyder til solbadning, ligesom der også er et dejligt naturområde i nærheden med shelterplads, høje træer og gode stier til gåturene. Der er også gode pasningsmuligheder for både store og små med forskellige skoler, dagtilbud samt Espergærde Gymnasium.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning!

Ved Stationen 2, 3060 Espergærde
Pris:
3.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
102
Grund:
1265
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1905
Ejerudgift pr. md.
4.826 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Salgsspecialist jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter