fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! IMPONERENDE FAMILIE-VILLA MED 5 VÆRELSER OG KÆMPE TAGTERASSE

Del bolig

Jeres nye hjem kan nu blive denne komplet indflytningsklare og helt enestående villa. Villaen er opført i 1941, og siden hen ombygget i 2011, og står helt uden sidestykke - her går boligen og beliggenheden nemlig hånd i hånd, og der er endda tale om en af de få villaer her i Vangede, som har tagterrasse. På hele 45 m2. Her vil I elske at tilbringe solskinsdagene under åben himmel, og den store tagterrasse suppleres af en dejlig, nem og aflåst have med vestvendt træterrasse og flot beplantning, som bl.a. udmærker sig med ahorn- og kirsebærtræer. Bilen kan I holde i carporten, og til opbevaring er der et stort skur på 23 m2 samt et lille cykelskur. Hjemmet er i meget god energimæssig stand med energimærke C og overgår til fjernvarme til efteråret med gratis installation, der yderligere vil forbedre den energimæssige stand. Ejendommen er også udstyret med højvandslukke, omfangsdræn om fyrrummet, indvendige og udvendige grundvandspumper samt termovinduer. Både inde og ude er der godt isoleret, bl.a. er loftsrummet efterisoleret. Planløsningen fordeler sig på 189 etagemeter i forskudt plan med halve åbne etager - her kan I se frem til en særdeles lys villa med højt til loftet og store vinduespartier, der sikrer et flot lysindfald. Samvær og madlavning forenes i det store køkken-alrum på 38 m2, og i forlængelse heraf er der en rummelig stue med et tre meter langt panoramavindue/skydedøre, hvorfra der er direkte adgang til træterrassen. Planløsningen sørger også for 4 gode soveværelser og 2 strømlinede badeværelser med spabad i det ene samt et bryggers. Dertil kommer en 21 m2 stor udestue samt et ‘bonusværelse’ på 15 m2 i underetagen, der fx kan benyttes som kontor eller teenagerum. Fyrrummet på 13 m2 giver rig mulighed for opbevaring eller måske som vinkælder? Beliggenheden er meget attraktiv, da I bosætter jer i gåafstand fra gode skoler, daginstitutioner, bibliotek, fodboldklub og indkøb i Vangede Bygade. IKEA, BR, McDonalds og Maxi Zoo ligger tæt på, når der skal købes gaver, møbler eller kæledyrene skal forkæles, og så er naturen lige rundt om hjørnet, bl.a. Nymosen. Der er også mulighed for offentlig transport med flere buslinjer lige ude foran og Vangede St. ca. en kilometer væk. Vi glæder os til at fremvise jer denne unikke villa.
Vangedevej 38, 2820 Gentofte
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
133
Grund:
798
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1941/2011
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus