fbpx
  • Lokal mægler
  • A-Z service
  • Gratis vurdering
  • 4.9/5 På
Tyttebærvej 18, 6854 Henne
0 kr
TYPE
Sommerhus
Boligareal
108
Grund
1827
Værelser/rum
4
energimærke
bygget/ombygget
1991
Tyttebærvej 18, 6854 Henne
DEL:
SOLGT! Feriecharme ved Vesterhavet – med ild i brændeovnen, varme i saunaen og solskin på terrassen samt 3 soveværelser. Dette hyggelige fritidshus på Tyttebærvej 18 ved Henne Strand er som taget ud af et maleri eller enhver forestilling om et klassisk sommerhus ved Vesterhavets kuperede klitlandskab. Med et charmerende stråtag, der matcher de bløde klitbakker med plantevækst, en dejlig stor terrasse og et stemningsfuldt indre, der indbyder til lange spabade efterfulgt af en tur i sauna, pandekagebagning ude i køkkenet eller brætspil omkring bordet, mens brændeovnen knitrer i baggrunden, må dette hus siges at have alle de nødvendige ingredienser, der skal til for at kickstarte ferien! Det flotte træhus med stråtag blender perfekt ind med sine naturskønne omgivelser, der helt klart er én af de bedste kvaliteter ved at holde ferie her. Der er rig mulighed for at koble 100 % fra og glemme hverdagen for en stund, mens I nyder en smuk gåtur gennem det kuperede terræn, der tager sig smukt ud året rundt. I kan følge ruten ned til Vesterhavet og mærke naturens kraften i form af den friske vind og de høje bølger; i de varme sommermåneder er her dog mildt og solrigt hele dagen lang. Når I har brugt nok tid på stranden, kan I udforske mere af nærområdet unikke natur – herunder Blåbjerg Plantage med det 64 meter høje udsigtsbjerg, Filsø, som er Danmarks 6. største sø i et område med masser af dyreliv, eller Henne Mølleå med udløb i Vesterhavet. De fleste af feriens timer kommer dog formentlig til at foregå i selve fritidshuset eller på den omkransende solskinsterrasse – og det skal I kun være glade for! For huset er simpelthen så hyggeligt, ligesom det er yderst velindrettet og giver god plads til såvel tosomhed, familieferier eller tidspunkter, hvor I ønsker at invitere venner eller familiemedlemmer op til et par dages hygge og afslapning. I en flot, lys og traditionel sommerhusstil med masser af synligt træværk og store vinduespartier, der lukker lyset ind, fremviser planløsningen en entré med adgang til et toilet, som også er indrettet med vaskemaskine og tørretumbler, et stort badeværelse med brusemiljø, hjørnebadekar og sauna, tre rummelige soveværelser med integreret skabsplads samt et vidunderligt, åbent køkken-alrum og stuemiljø udi ét med brændeovn og udgang til terrassen. Ferien begynder lige her ved Henne Strand!  


Sagsnr. 192SK-001143
Kontantpris 0 kr.
Udbetaling 0 kr.
Ejerudgift pr. md. 0 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
0 kr.
Badeværelser 1
Bjørn Vest Hansen Ejendomsmægler
Bjørn Vest Hansen

[email protected] 20346006

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Vi er til rådighed mandag-fredag: 08:00-17:00 og lørdag-søndag: 10:00-15:00.
Du kan ringe til os på 7199 9891.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!