fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

RÆKKEHUS MED KANT I GRØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Velkommen til denne lejlighed, som er en del af et virkelig velfungerende økologisk boligfællesskab.  
 
På Tvethøjvej er fællesskab og det gode liv i fokus, når I bosætter jer i en bebyggelse fra 2019 med en dejlig udsigt over vidtstrakte marker.
 
Jeres nye hjem tager sig flot ud i en helt særlig stil, der kombinerer rene linjer og organiske materialer.  
 
Især i sommerperioden vil I glæde jer over jeres træterrasse, der med masser af grønt omkring og en ideel vestvendt placering skaber et pusterum, hvor aftensolen kan nydes til fulde.  
 
På husets anden side finder I hoveddøren, som åbner til entréen med god plads til opbevaring. Herfra har I adgang til en moderne og lys bolig med alt hvad dertil hører, ligesom I kan se frem til flere gode overraskelser.   Entréen åbner direkte op til køkkenet i stueplan, hvor I også får et brusebadeværelse, to disponible rum og en stue. Huset afsluttes af førstesalen med to værelser samt en rummelig repos, der nemt kan omdannes til et ekstra værelse med hems eller kontor ved behov.  
 
Indretningen overrasker på glædelig vis, og I vil opdage, at der er tale om en bolig med kant, hvor modige designvalg bringer personlighed til det dejligt lyse indre. 
 
I vil blandt andet opleve, at en new yorker-inspireret dør leder ind i stuen, at køkkenet er beklædt i en lækker farvepalette med fronter i træ og gode snedkerløsninger, mens træbeklædte vægge pryder overetagen.
 
Boligen er en del af bofællesskabet Skråningen 1, der udover de gode utraditionelle fællesskaber også har lave fællesudgifter. Byggeriet består af 46 boliger, som både er miljøcertificeret med Svanemærket og opført i miljørigtigt træbyggeri med papiruldsisolering. 
 
I bofællesskabet får du udover skønne bofæller også mange rigtig gode fælles faciliteter, som f.eks. Indendørs pool, musikrum, spisesal, fællesvaskeri fitnessrum, legerum, gæsteværelser til overnattende gæster og meget meget mere.
Der er mulighed for økologisk fællesspisning mandag til torsdag hver uge.  
 
Bofællesskabet ligger ved et fredet naturområde, som kendetegnes ved bugtende bakkelandskaber og Lavringe Å.
 
En kort køretur kan bringe jer til Lejre, hvor I vil finde indkøbsmuligheder i form af Coop 365discount og Dagli'Brugsen samt skole.
 
Afslutningvist kan I fra Lejre Station, som kun ligger 1,5 kilometer fra bofællesskabet, komme til Københavns Hovedbanegård på 30 minutter.
 
Ledreborg Slot og Park placerer sig lige uden for bygrænsen, og så kan I med en ganske kort køretur komme til både Sagnlandet Lejre samt Lynghøjsøerne lige uden for Roskilde. Og apropos Roskilde, så findes kultur, shopping og spisesteder i den skønne by, samtidig med at dagligdagens fornødenheder, såsom skole, pasningstilbud og indkøb, placerer sig i en radius af tre kilometer hjemme i Lejre.  
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Tvethøjvej 43, 4320 Lejre
Pris:
3.675.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
99
Værelser:
5
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2019
Ejerudgift pr. md.
3.238 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus