fbpx

VELOPLYST TRÆHUS MED SØUDSIGT

Del bolig

VELOPLYST TRÆHUS MED SØUDSIGT

Tøpkildevej 55 er et nyere træhus fra 2008, som bagtil ligger ud til en sø, der giver det lyse hjem en dejlig atmosfære.

Etplansvillaen folder sig ud på en entré, et luftigt køkken-alrum i forbindelse med en stor stue, tre gode værelser, hvortil ét har eget badeværelse, endnu et badeværele og et bryggers. Køkkenet går ikke ned på opbevaring, men også bordpladsen lader jer svinge rundt med køkkenmaskinerne og klare snittearbejdet på bedste vis på de veloplyste bordflader. Køkken-alrummet er nemlig utroligt veloplyst med gode vinduespartier, der lader det naturlige lys ramme rummet fra flere sider. Her er god plads til en fin spiseplads, der med fordel kan rykkes direkte udenfor på den gode terrasse. Stuen er også fantastisk veloplyst fra hele tre sider med gode vinduespartier, der lader rummet fremstå yderligere luftigt. Alle tre værelser står i gode størrelser, og forældreafdelingen byder, ud over god opbevaringsplads, på et stort badeværelse med spabad. Også det andet badeværelse står flot og tidløst med hvide vægge med flotte mørke gulvklinker. Bryggerset ligger praktisk ved siden af den store entré med gode skabe og fin bordplads, så vasketøjskurven kan klares i en håndevending.

Terrassen putter sig godt for vinden, og her kan aftenkaffen med fordel indtages med solen i nakken, eller også kan I mærke, når det naturskønne vue sænker saligheden over hjemmet. Børnene kan nemt lokkes til et kongespil, eller I kan i fællesskab plante agurker og chilier i drivhuset. Sidst kan bilerne holde tørt og godt i carportene.

Ud over, at I her ligger lige ud til skøn og frodig natur, så kan skoler nås på cykel eller med bus, og indkøb kan foretages 700 meter fra hoveddøren. Haslev kan nås på en frisk cykeltur på godt 20 minutter, og bilen kan fragte jer dertil på godt ti minutter, og Ringsted og Køge kan nås på under en halv times kørsel.

Hvis I ønsker at bo tæt på natur i et lyst og velkommende hjem, hvor I stadig kan nå større byer, så er Tøpkildevej 55 måske lige sagen!


Tøpkildevej 55, 4690 Haslev
Pris:
2.495.000 kr.
Type:
Villa
Boligareal:
136
Grund:
729
Værelser:
4
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2008
Ejerudgift pr. md.
2.059 kr.

Andreas Steensen

Salgsspecialist Ans@brikk.dk +45 31379931

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter