fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DEJLIG, LYS LEJLIGHED MED VESTVENDT ALTAN

Del bolig

Velkommen til denne yderst flotte og lyse lejlighed, der ligger sublimt på en sidegade til Frederikssundsvej og alle Nørrebros spændende butikker og spisesteder. Her kommer I til at få en smart og veldisponeret planløsning, et lækkert badeværelse samt en stor og skøn altan ud mod gårdens grønne område.

I åbner døren op til entréen, hvor der er plads til sko og overtøj i det indbyggede skab. Til venstre finder I badeværelset, som har alt, I får brug for med flotte fliser, separat bruser, vaskemaskine, toilet og vask. Hvis I bevæger jer ligeud, kommer I ind til husets hjerterum, hvor store vestvendte vinduer sørger for en skøn belysning, imens der også er flotte parketgulve og en smart skabsvæg, som både giver opbevaringsplads og opdeler rummet, så I kan indrette jer på forskelligvis. Fra stuen er der åbent ud til køkkenet, der er holdt i hvide elementer med opvaskemaskine og god plads, så madlavningen bliver en fest. Derudover er der fra alrummet også udgang til en dejlig, vestvendt altan, som vender ud mod gårdhavens pæne arealer.

Lejligheden ligger i en flot og velholdt ejendom, der er veldrevet med mange fællesfaciliteter som legeplads, gårdhave med siddepladser, cykelværksted og aktivitetsrum, hvor I kan møde naboer eller venner til et slag bordtennis, dart eller billard.

Her kommer I til at bo helt perfekt med alle Nørrebros muligheder tæt på. Fra jeres lejlighed får I gåafstand til indkøb, mange lækre spisesteder, butikker og grønne områder som Nordvestparken og Bispebjerg Kirkegård, imens der også er gode shoppingmuligheder med Nørrebro Bycenter og de mange hippe special- og genbrugsbutikker. Det bliver også nemt for jer at pendle, da I kun har ti minutter på cykel ind til Søerne og en kilometer til Nørrebro Station med tog og metro.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Theklavej 39, 2. 52., 2400 København NV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
42
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter