fbpx
Plantegning Zoom

MODERNE STORBYLEJLIGHED VED VAND OG HAVNEBAD I DET POPULÆRE SYDHAVN!

Del bolig

Kun få skridt fra kanalen og nærmeste havnebad ligger denne flotte ejendom, som stod klar til indflytning i 2006, og her kan I netop nu blive de lykkelige ejere af en moderne storbylejlighed på 76 velindrettede kvadratmeter. Her er tale om en rummelig toværelses lejlighed, som takket være sin pæne stand står klar til nye ejere. Planløsningen åbner op for, at I kan etablere et ekstra værelse til brug som f. eks. en delelejlighed.

Turen starter i en fin entré med indbygget skabsplads til sko, overtøj og generel opbevaring. Herfra folder lejligheden sig ud med en gennemtænkt planløsning, for entréen giver adgang til samtlige rum: badeværelset, soveværelset og det åbne opholdsmiljø. Det stilrene badeværelse er indrettet med vaskefaciliteter, lyse materialer samt mosaikker, der går igen i brusenichen og på gulvet. Resten af lejligheden prydes derimod af det samme nydelige gulv, der skaber en rød tråd i indretningen.

Jeres store soveværelse fuldendes af en fransk altan samt brede vinduespartier, der fylder rummet med et naturligt dagslys. De brede vinduer går igen i hjemmets leverum, hvor I får køkken-alrum og stue ud i ét. Køkkenet præsenterer sig med et stilrent design samt alt i hårde hvidevarer, og her kan I lave mad, mens I underholder gæsterne omkring spisebordet - her er også mulighed for at etablere hjemmekontor. Samtidig åbnes der direkte op til den lækre, solrige altan, hvor I kan indrette et dejligt uderum til de kommende sommerdage samt nyde udsigten ud til vandet.

I den moderne ejendom får I glæde af både cykelkælder, et depotrum og fælles opbevaring med plads til eksempelvis paddleboards - tilmed også to fælles tagterrasser med borde og bænke. I kommer til at leve livet få skridt fra vandkanten, så der er rig mulighed for at indtage kanalerne med alt fra SUP til kajak, og I bliver naboer til havnebadet, som summer af liv på varme dage. Derudover har I gåafstand til både indkøb og fitness, ligesom Teglholmen og Sluseholmen i dag udgør to levende kvarterer med caféer, spisesteder, yoga og meget andet. Med adresse på Teglholmen har I kort vej til bylivet, mens I samtidig er omgivet af vandet og har nem adgang til naturen på Fælleden. Der er desuden 550 meter til S-toget ved Sydhavn Station. Hvis der er behov for parkering lige ved døren, kan man bliver medlem af P-laug - der er snak om el-opladere. Fibernet indlagt.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Teglholmsgade 6B, 1. th., 2450 København SV
Pris:
3.850.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
76
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2006
Ejerudgift pr. md.
2.948 kr.

Christian Skovlund

Salgsspecialist christian@brikk.dk +45 30140498

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter