fbpx
  • Lokal mægler
  • A-Z service
  • Gratis vurdering
  • 4.9/5 På
Sydvestvej 4, 3 th 2600 Glostrup
0 kr
TYPE
Andelsbolig
Boligareal
71
Grund
0
Værelser/rum
2
energimærke
B
bygget/ombygget
2007
Sydvestvej 4, 3 th 2600 Glostrup
DEL:
Stor, lys og moderne 2V’er med sydvendt altan S-toget tager jer bogstavelig talt lige til døren, for der er under 200 meter fra Glostrup Station til jeres gadedør, så her flytter I altså ind på en af byens mest centrale adresser, der samtidig giver jer nem adgang til storbyen - på under tyve minutter befinder I jer på Københavns Hovedbanegård. Når I bor her i hjertet af Glostrup, får I samtidig gåafstand til alt, hvad I kan tænke jer. Der er få skridt til både fitness, take-away og ikke mindst Glostrup Shoppingcenter. Der er altså mange plusser ved denne beliggenhed, og der venter jer mindst lige så mange gode oplevelser, når I vender blikket mod jeres nye hjem. I flytter ind i en flot ejendom fra 2007, så her er tale om et gennemtænkt byggeri med moderne komfort som et gennemgående tema. Jeres lejlighed ligger perfekt placeret på øverste etage i ejendommen, så her er I på afstand af gadebilledet, I bor helt uden overboer, og lejligheden fyldes af en stor mængde dagslys, der strømmer ind gennem de mange vinduer. Hoveddøren åbner op til en bolig på 71 m2, hvilket betyder, at I får en toværelses lejlighed, der er større end gennemsnittet - plads er et nøgleord, og det samme er den stilsikre indretning. Det fornemmer I allerede i entréen, som prydes af det pæne gulv, som følger jer gennem hele hjemmet, hvilket skaber en fin sammenhæng mellem rummene. Badeværelset skiller sig ud, for her er gulvet belagt med flotte, store klinker, som passer perfekt til det stilrene design herude - som et ekstra plus er der installeret vaskemaskine. Endnu en ting at glæde sig over er de indbyggede skabe, for både i entréen og i soveværelset er der indtænkt opbevaring. I soveværelset vil jeres opmærksomhed desuden blive fanget af det brede vinduesparti som inviterer på udsigt over byens silhuetter - og udsigten følger jer ind i det store opholdsmiljø, som har åben forbindelse mellem køkken og stue. Her får I et fantastisk rum med plads til både hverdag og fest. Det vil blive en fornøjelse at kaste sig over madlavningen i det indbydende køkken ved den store køkkenø. I sommerhalvåret kan I indtage middagen udenfor, for lejligheden kan nemlig prale af en stor, sydvendt altan, der byder på mange gode solskinstimer. OBS: Sandsynlighed for at der ikke kan optages lån til køb af boligen.


Sagsnr. 192SK-001132
Købspris 0 kr.
Boligydelse pr. md. 0 kr.
Badeværelser 1
André Bøgelund

[email protected] 53539898

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Vi er til rådighed mandag-fredag: 08:00-17:00 og lørdag-søndag: 10:00-15:00.
Du kan ringe til os på 7199 9891.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!