fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

FÅ DEN PERFEKTE RAMME OM DIN STORE FAMILIE

Del bolig

Denne bolig stråler af lys og åben plads. Dagligstue, karnap og spisestue er integreret til én stor samtalestue, samtidig med at kælderen, der har karakter af lys underetage med højt til loftet, tillader mulighed for kontor eller børneafdeling. Den dejlige, store have inviterer til masser af leg, spil og liv, helt ugeneret af omverden. På den store ’dobbeltterrasse’ med 4 terrassedøre og fjernstyret markise er der plads til utallige grillaftener og samling af venner og familie, ligesom terrassens placering gør, at solen kan nydes fra morgen til aften. I vinkelbygningen er der loft til kip, og de charmerende hvide loftsbjælker falder i ét med væggene. Det giver et let og luftigt flow gennem hele villaen og alle dens rum. I karnappen er der masser af store vinduespartier i udhus-stil, så lyset bliver kastet ind. Det gedigne køkken har plads til hektiske morgener, og i den velplejede have er der tæt med grønt, så naturen får lov at præge selv den travle hverdag. I underetagen er der en rummelig, lys og drænet kælder med klinkegulv, som er ideelt til kontor, hobby, fristed for børnene eller teenager-afdeling – samt masser af opbevaringsmuligheder. På loftet i den største del af huset er der en bred gangbro, også med masser af plads til opbevaring. Villaen ligger i et roligt og hyggeligt område kaldet Fuglekvarteret. Villaen, der i kvm er den største på vejen, ligger på den ’rigtige’ side på en lukket vej, væk fra trafikstøjen fra Bolbrovej. Nabolaget er kendt for at have et godt sammenhold med fælles aktiviteter, bl.a. årlig vejfest. Skole/gymnasium og idrætsfaciliteter er 500 meter væk, og der er 5 min. på cykel til Kokkedal station; med mindre end 30 min. til Københavns indre by, og 20 min. til Helsingørs liv og butikker. Den perfekte bolig til jer, der vil have plads til både sammenhold, fællesaktiviteter, og familiemedlemmers individuelle behov og trivsel. Hørsholm er en kommune med rig mulighed for at udfolde sig fysisk. Hørsholm Idrætspark består af to skøjtehaller, svømmehal, idrætshal, squashhal, badmintonhal og to tennishaller. Udendørs finder du skaterbane, rullehockeybane, softballbane, tennisbaner, samt et større antal fodboldbaner, hvoraf to er kunstgræsbaner. Kombineret med skove og marker i nærområdet, hvor man kan løbe, cykle og lufte hund, samt tre golfbaner har familien rig mulighed for at udfolde sig fysisk og i naturen. Rungsted Havn og strand ligger mindre end 3 km fra villaen. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Svalevej 8, 2970 Hørsholm
Pris:
7.250.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
170
Grund:
700
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1965/1974
Ejerudgift pr. md.
6.268 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus