fbpx
Plantegning Zoom

GLIMRENDE VILLA MED NATURSKØN BELIGGENHED

Del bolig

Velkommen til Strandvejen 67 i Kolding – her ligger en herlig villa, der nu kan blive jeres nye hjem. Boligen er perfekt til familien eller parret, der er kompromisløse med både design, plads og placering.

Hjemmet er opført i 1982 og bliver varmet op med fjernvarme. Det fremstår meget moderne og velholdt både indvendigt og udvendigt. . Fra første øjekast skiller boligen sig ud, med det flotte hvid-pudsede vægge i flot kontrast til det mørke tag – denne farvekontrast går igen flere steder i boligen, hvilket skaber et harmonisk udtryk.
Udvendigt har hjemmet på en fremragende have, som byder på meget grønt, med mange smukke planter, så haven bliver naturligt inddelt i forskellige hyggelige kroge. Den tilbyder en strålende terrasse, der med sin sydvendte placering giver mulighed for at nyde solen – det kan gøres i alt slags vejr da den er delvist overdækket. Til indkørslen er desuden en garage med et skur tilknyttet.

Indvendigt i villaen bliver man budt velkommen indenfor gennem den gæstfri entré. Det dejlige køkken er holdt i et stilrent hvidt design, samtidigt er pladsen veludnyttet, og rummet flyder elegant sammen med stuen. Den store stue har plads til at opdele i både opholds- og spisestue, og rummet nyder et skønt lysindfald gennem de fine vinduer. Derfra har man adgang til de tre værelse, der alle er rummelige og lyse – det ene har den luksus, at der er separat indgang til badeværelset. Det store badeværelse har ligeledes et moderne udtryk og byder på denne mørk-lyse farvekontrast gennem klinkerne – pladsen er også stor og inkluderer separat brus.

Boligens beliggenhed er også helt i top – med en placering i et roligt område med masser af natur og parcelhuskvarterer i nærheden, er man næsten garanteret at kunne nyde tilværelsen i fred og fordragelighed. Man har kort til naturskønne oplevelser til gåture, med Kolding Fjord så tæt på. Placeringen er også optimal til den travle familie med indkøbsmuligheder, institutioner og foreningsliv indenfor 1 kilometer af boligen. Samtidigt har man uddannelser og Kolding midtby indenfor 3 kilometer af hoveddøren – her har man også adgang til Kolding Station. Lokationen er også optimal til pendler med kun 2 minutter i bil til motorvejsforbindelser.
Strandvejen 67, 6000 Kolding
Pris:
2.399.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
103
Grund:
908
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1982
Ejerudgift pr. md.
3.807 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter