fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! VELDISPONERET OG PRAKTISK MED SOLRIG HAVE

Del bolig

På en lille, lukket afgrening til Strandkærvej 63A udbyder vi nu en etplansvilla på 110 kvadratmeter - en ideel bolig for den lille familie såvel som enlige og par i alle aldre. Her får I nemlig en nem og overskuelig bolig med gode inde- og udearealer samt en central beliggenhed tæt på alt det, I får brug for.
 
Når I ankommer til adressen, skal I dreje ned ad den lille, lukkede boliglomme, hvor ejendommen ligger roligere og tilbagetrukket. Huset er bygget i 2013 med et klassisk arkitektonisk udtryk, og foruden 110 boligkvadratmeter er der integreret carport, skur og en vestvendt baghave. Haven er anlagt således, at den kræver minimal pasning og pleje, og de fleste kvadratmeter fordeler sig derfor over et stort, solrigt terrassemiljø med plads til alt lige fra grill, parasol og blomsterkrukker til forskellige havemøbler.
 
Boligen er lys, moderne og veldisponeret, og som tidligere nævnt er den velegnet for en bred målgruppe. Kvadratmeterne er ideelt udnyttet, og det ses eksempelvis i det kombinerede bryggers og entré, hvor der både er vaskefaciliteter og skabsplads. Planløsningen byder på tre værelser og et badeværelse, og dertil kommer det store opholdsrum, der strækker sig på tværs af ejendommen med vinduer i hver ende - herinde ligger det fine, moderne køkken i åben forbindelse med spise- og dagligstuen, hvorfra baghaven kan tilgås direkte.
 
Det er en god og central beliggenhed, der venter med nøglerne til denne ejendom. Der er gåafstand til skole, daginstitutioner og sportshal, og det samme gør sig selvfølgelig gældende for flere forskellige handlemuligheder. Der er kun 2 kilometer ind til midten af Horsens, som huser et rigt handels- og kulturliv, og samtidig kan pendleren nemt og hurtigt koble sig på det gode vejnet.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Strandkærvej 63A, 8700 Horsens
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
110
Grund:
316
Værelser:
4
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2013
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus