fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

VILLA MED GOD KÆLDERETAGE OG MULIGHED FOR 1. SAL MED UDSIGT OVER SELSMOSEN

Del bolig

Velbeliggende og hyggelig villa på 95 kvm med 46 kvm højloftet og opvarmet kælderetage, med egen entré, bad, bryggers og to rum. Hertil mulighed for indretning af 1. sal med udsigt over Selsmosen.
 
Denne villa med stor kælder har en særdeles god beliggenhed på en blind vej, med kun ca. 400 m til Taastrup St. og hovedgadens mange butikker og caféliv. Her er man tæt på både indkøb, skole & institutioner, sport, off. transport og motorvejsnet, og samtidig ligger denne charmerende ejendom ganske få meter fra Selsmosen med grønne rekreative områder. Der er potentiale for at udnytte tagrummet til endnu flere kvm og få nogle ekstra rum med en super udsigt over vandet.
 
Boligen opvarmes med billig fjernvarme og der er gulvvarme på badeværelset i stueetagen. Boligen består af en god fordelingsgang med entré til 2 værelser, stuen og badeværelset samt køkkenet, der er rig på opbevaringsplads og alle de nødvendige hvidevarer. I forlængelse af stuen er der endnu en stue med udsigt over den dejlige terrasse med masser af solskinstimer. Haven er super let og nem at vedligeholde, med stor græsplæne, grundstørrelsen gør at boligen også er billig i ejerudgifter. Bevæger man sig ned i kælderen, finder man en flot flisebelagt underetage med to rum, et bryggers med te-køkken og egen entré. 
 
I kælderetagen får I masser af disponibel plads med et gangareal, køkken- og bryggersfaciliteter samt to ekstra rum. Kælderen er højloftet og opvarmet, og er derfor særdeles brugbar, og giver jer masser af muligheder for at indrette helt efter ønske og behov.
 
Afslutningsvis sørger adressen for, at I får alt til hverdagen inden for gåafstand. Få hundrede meter fra adressen ligger både folke- og privatskole, og inden for fem minutters gang har I den nærmeste daginstitution. Ligeledes kan I gå til flere indkøbsmuligheder, og Taastrup St., hvor I kan tage B-toget til København H på 24 minutter. I kan ligeledes nemt komme fra A til B på cykel; da der er kort vej til City2, IKEA mv. I kan også koble jer på Roskildevej og motorvejen, der bl.a. forbinder jer med København og omegn.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Sthensvej 3, 2630 Taastrup
Pris:
3.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
95
Grund:
498
Værelser:
4
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1954/1968
Ejerudgift pr. md.
2.693 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus