fbpx
Plantegning Zoom

FAMILIEVENLIG ETPLANSVILLA I DEJLIGE OMGIVELSER PÅ HELE 202 M2

Del bolig

Velkommen til Solvænget 11 i Nyrup.  Nyrup er en hyggelig landsby med både søer og skovarealer indenfor rækkevidde. I bil når du Stenlille på 6 min., hvor du finder indkøbsmuligheder, skole, dagtilbud, tank og kulturhus, mens køreturen til Sorø og Ringsted kun tager omkring 20 min. Arbejder du i København, når du hovedstaden på ca. 50 min, så med denne nye adresse er du derfor tæt på byliv og kan samtidig glæde dig over fredelige omgivelser i hverdagen. 
Ejendommen er indflytningsklar med nyt tegltag fra 2020, efterisoleret, nyere køkken og badeværelse samt en fantastisk terrasse i Jatoba træ rundt om hele stuen.  Der er nye 3-lags vinduer i hele huset på nær tilbygning og badeværelser som har 2-lags energivinduer.
 
Du bliver budt velkommen i en stor entré der fører ud i et flot lyst køkken som har forbindelse med en stor spisestue som igen har åben forbindelse til en lækker stue med en masse lys og adgang til terrasse. Boligen indeholder 5 værelser herunder et stort soveværelse med indbygget skabe og et af værelser har direkte adgang til et disponibelt rum. Der er 2 flotte nyere badeværelser med bruseniche samt et stort bryggers med skabsarrangement.  Hertil kommer en carport på 20 m2 og et udhus på 37 m2.  Grunden er på 819 m2 med nem have.
 
Hvis beskrivelsen har vakt din interesse, så kontakt os endelig for en fremvisning, så du kan opleve hjemmet med egne øjne!
Solvænget 11, 4296 Nyrup
Pris:
1.945.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
202
Grund:
819
Værelser:
7
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1972/1976
Ejerudgift pr. md.
1.620 kr.
Michael Christensen - Brikk Ejendomsmægler

Michael Christensen

Salgs- og Vurderingsspecialist mc@brikk.dk +45 30145907

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus