fbpx
Plantegning Zoom

STOR OG STEMNINGSFULD EJENDOM MED FANTASTISK HAVE - TÆT PÅ NATUREN

Del bolig

Nu udbyder vi en velholdt ejendom i naturskønne omgivelser, hvor I f.eks. har mulighed for at kombinere bolig og erhverv eller udfolde en pladskrævende hobby. Beliggenheden er virkelig idyllisk med nærhed til naturen, og da grunden er stor, får I masser af plads til familielivet og de store armbevægelser.

Overalt fremtræder boligen lys og indbydende, og I kan se frem til en fantastisk stue med loft til kip og brændeovn, hvor omgivelserne er ideelle til afslapning og samvær. En buet åbning fører ind til køkkenet, der er holdt i en tidløs stil; her skaber den mørke bordplade en flot kontrast til de hvide fronter, og den åbne forbindelse til alrummet skaber en god sammenhæng i boligen. Udestuen er endnu et behageligt opholdsrum med masser af atmosfære, og skydedøren giver direkte adgang til terrassen, når vejret er varmt. Alle kvadratmeter er udnyttet til fuld med gode opbevaringsløsning i f.eks. viktualierummet og det disponible rum ved entreen, hvor der også er etableret skabsplads. Dertil består stueetagen af et lækkert badeværelse med både brus og badekar, et gæstetoilet, et bryggers samt to værelser, hvor I fra det ene kan tilgå et rum, der i øjeblikket anvendes til klinik. Slutteligt indeholder boligen en førstesal med en stor stue og et endnu større værelse.

Der er anlagt en fantastisk have, hvor I får rig mulighed for at nyde tilværelsen i sommerhalvåret. De to terrasser indrettes nemt med havemøbler eller et par solsenge, og I kan her følge solen fra morgen til aften. På førstesal har I endda udgang til en altan, hvorfra I kan betragte den flotte udsigt over de naturskønne omgivelser. På grunden finder I også en garage med tilhørende disponibelt rum, og dertil er der både fyrrum og endnu et disponibelt rum ved huset.

Beliggenheden er perfekt for jer, der drømmer om jeres eget fristed tæt på naturen, og fra ejendommen kan I nemt gå på opdagelse ved kyst og skov. Hostrup Strand er blot to kilometer væk, så I kan nyde det flotte sceneri langs vandet og tage en svømmetur på en varm sommerdag. Selvom I er kommet på landet, tager det ikke mere en fire minutter at køre til Lem, hvor I finder både skole, børnehave og en indkøbsmulighed, og på den måde er alle fornødenheder også inden for rækkevidde.

Vi glæder os til at præsentere jer for en dejlig ejendom. Kontakt os gerne for en fremvisning!
Sønder Lemvej 17, 7860 Spøttrup
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
230
Grund:
4842
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1897
Ejerudgift pr. md.
1.694 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter