fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Sæt kurs mod Søbylundvej 17, for på denne idylliske adresse venter jer en spændende villa med lyse kvadratmeter og stor potentiale. Til boligen hører desuden en dejlig, grøn og rummelig have, der ligeledes giver jer mange muligheder. Velkommen hjem.

Villaen er oprindeligt fra 1907 og præsenterer sig flot med sin lyse facade, der er omkranset af grøn og hyggelig beplantning. Rundt om huset har I en solrig og uforstyrret have, der indbyder til masser af leg og afslapning. Lige nu er haven helt simpel med en plæne, således at den er let at holde. Men ønsker I blomsterbede og øvrige udendørsfaciliteter, er der også rig mulighed for dette.

Træder I indenfor, venter jer en villa på 142 velindrettede kvadratmeter, der giver jer et stueplan og en førstesal - begge med gode, lyse værelser og dertil et stort badeværelse, opholdsstue og køkken. Boligen er velholdt, men af ældre dato, så ønsker I at sætte jeres eget præg på jeres kommende hjem, er denne bolig en oplagt mulighed. Lidt frisk maling og måske en modernisering af badeværelset vil gøre huset aldeles godt. Ja, her har I alle muligheder for at skabe lige præcis det hjem, I går og drømmer om. Til villaen hører desuden en kælderetage ligeledes med potentiale, hvad end I ønsker at bruge den som værksted, teenageafdeling eller til opbevaring.

Villaen placerer sig dejligt på en hyggelig og naturskøn adresse med vidtstrakte marker få skridt fra boligen. I har altså masser af fredfyldt natur lige omkring jer med bl.a. et fantastisk søområde en kort gåtur fra boligen. I samme omfang har I også Søby Badestrand, der giver jer en dejlig strand året igennem. Området er børnevenligt, så i nærmiljøet finder I daginstitutioner, skoler og indkøbsmuligheder, ligesom at Herning midtby venter efter et kvarters kørsel. Her finder I en by i blomst med forretninger, spisesteder og et fint kulturliv.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Søbylundvej 17, 7400 Herning
Pris:
495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
142
Grund:
1089
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1907
Ejerudgift pr. md.
1.242 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter