fbpx
Plantegning Zoom

STOR OG RUMMELIG GULSTENSVILLA I ERRITSØ

Del bolig

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne villa, der har plads til hele familien. Boligen lokker med et flot og indflytningsklart indre, en dejlig have med terrasse og forskellige hyggespots, og så trækker det bestemt ikke ned, at der kun er 4 km til Fredericias hyggelige midtby. Ejendommen har i nyere tid fået skiftet tag, vinduer og bad, som er blevet efterisoleret. 
 
Hvad end I ønsker ekstra værelser til børnene eller blot drømmer om lidt mere albuerum, skal villaens 221 kvm nok tilgodese jeres behov. I stueetagen præsenteres I for et nydeligt køkken, der er beklædt med flotte greb og integrerede hvidevarer, som giver jer gode betingelser for madlavningen. Her kan I tilgå et viktualierum, hvor I kan opbevare køkkengrej og tørvarer, og der er delvist åbent ind til den indretningsvenlige spisestue. Imens kan I møblere jer med både tv-hjørne og sofaarrangement i den store dagligstue, ligesom der er to regulære værelser, bryggers og entré, hvor en spindeltrappe fører jer ovenpå. Her mødes I af en stor og mulighedsrig repos, en opholdsstue samt hele fire værelser og et stort badeværelse, der udfolder sig med strømlinet inventar. 
 
Gulstensvillaen er opført i 1970 og står med et klassisk udtryk for byggeperioden. Her kan I flytte lige ind og starte tilværelsen, hvor I kan glæde jer over det naturlige lysindfald fra start til slut, ligesom store vinduespartier i de to stuer giver et flot kig ud til haven. Denne er særdeles velanlagt og byder sig til med en stor fliseterrasse, hvor måltiderne kan nydes under solen, og det grønne græsstykke har plads til aktiviteter for store som små med forskellige grønne hyggekroge.
 
Hvad mere kan man ønske sig af hverdagen, end den der venter her? I bosætter jer nemlig i et af Erritsø rolige, attraktive villakvarterer, hvor I får gåafstand til alle hverdagens fornødenheder: Både SuperBrugsen, skole og daginstitution ligger nemlig inden for en kilometers radius. Samtidig er der ikke mere end 4 km til Fredericias hyggelige, historiske midtby, der byder på en bred vifte af butikker, velrenommerede caféer og restauranter såvel som alskens kulturtilbud, havnemiljøet og Kastellets naturskønne område. Fra ejendommen er der gåafstand til Hannerup skov, og der er desuden også kun 1,3 km til badestrand i gåafstand. 
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Søbakken 13, Erritsø, 7000 Fredericia
Pris:
2.649.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
221
Grund:
752
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1970/1976
Ejerudgift pr. md.
3.056 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus