fbpx
Plantegning Zoom

ISTANDSAT RÆKKEHUS MED GOD PLANLØSNING, STOR HAVE OG BØRNEVENLIG PLACERING I POPULÆRT OMRÅDE!

Del bolig

For jer, der søger en rolig adresse i et børnevenligt kvarter, så er rækkehuset på Snorrebakken 9 et oplagt køb, for her er utrafikeret, stisystemer, nærliggende legeplads, institutioner og skole.
 
Udover en dejlig beliggenhed så vil købet også give jer et komplet indflytningsklart og nyrenoveret hjem på 114 kvm med dertilhørende kælderetage på 21 kvm. Huset er oprindeligt fra 1950, men er siden blevet opdateret med kvalitetsbetonede materialer og en ny, registreret tilbygning samt nye el og VVS installationer i hele huset. Denne fungerer i dag som et stort alrum med indbygget bænk, akustiklofter, foldedøre samt lyse flisegulve, der fortsætter helt over til køkkenet. Dette holdes, ligesom resten af hjemmet, i stilrent design og er sammen med bryggerset blevet indrettet med en pæn og praktisk Corian bordplade. Den åbne forbindelse mellem køkken og alrum forlænges ind i stuen, som, ligesom de tre værelser, har flotte plankegulve. Slutteligt rummer hjemmet et stort og indbydende badeværelse samt en særdeles god kælder, og så er der gulvvarme i både bad, gang og tilbygning. 
 
Det er tydeligt, at kvalitet og praktikalitet er i orden, særligt når det også nævnes, at hjemmet indeholder varmepumpe. Samtidig er både samvær og hygge dog også sikret; den åbne forbindelse mellem de store og lyse fællesrum gør nemlig, at hele familien kan være sammen på tværs af aktiviteter. Desuden kan I højne fornøjelsen ved at åbne alrummets foldedøre op og på den vis forlænge husets kvm ud i havens grønne arealer. I kan starte på den sydøstvendte træterrasse og så ellers slippe store som små fri på den grønne plæne, der nu er indrettet med diverse fine buske og træer samt har et praktisk redskabsskur og skønt drivhus. 
 
I placerer jer som nævnt utroligt børnevenligt i et roligt rækkehuskvarter, hvor fritidsklub, legeplads, skole og institutioner ligger blot 350 meter væk, så har I børn, bliver tilværelsen kun nemmere efter indflytning her. Og måske vi kan gøre fornøjelsen endnu større ved at nævne, at der kun er 10 min. gang til et godt supermarked. Det placerer sig på Englandsvej, hvor I også kan gøre brug af take-awaysteder, tankstationer samt gode cykelstier og busforbindelser, som nemt kan tage jer til Amagerbro eller Indre By - 3 km til stranden og tæt på metrolinjen.  
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Snorrebakken 9, 2770 Kastrup
Pris:
5.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
114
Grund:
374
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1950
Ejerudgift pr. md.
3.204 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter