fbpx
Plantegning Zoom

FAMILIEVENLIG INDRETNING OG SKØN, UGENERT HAVE

Del bolig

Velkommen til jeres drømmehjem på Smedevej 3B! Drømmer I om et hjem tæt på natur og byliv? På Smedevej 3B får I begge dele – og meget mere. Jeres nye tilværelse vil udfolde sig kun få minutters kørsel fra Fredensborgs mange tilbud og smukke omgivelser.
 
Ved ankomst til den lukkede vej bliver I mødt af en indkørsel, der fører til jeres kommende hjem. Ejendommen er omgivet af skønne udearealer med charmerende terrasser og et ugenert, arkitekttegnet havemiljø. Nyd blomstrende buskadser, træer, flere urtehaver, orangeri samt flere terrasser hvor familien kan tilbringe mange hyggelige timer udendørs.
 
Huset i ét plan har fire værelser, hvoraf ét er forbundet med et af boligens to badeværelser, som byder på både brus og hjørnebadekar – perfekt som forældreafdeling. Derudover er der et kontor, ideelt til hjemmearbejde, samt et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.
 
De rummelige 178 kvadratmeter boligareal består af lyse og indbydende opholdsrum. I den ene ende af huset er en oplagt børneafdeling med TV-stue der indbyder til at have vennerne på besøg efter skole. Husets hjerte udgøres af det lyse køkken-alrum hvor der er rigelig plads til både at lave mad og spise sammen, mens endnu en stue med brændeovn og højt til loftet indbyder til hyggelige stunder. Alle tre rum åbner op til en meget stor og velafskærmet terrasse, hvilket giver masser af lys og luft.
 
Huset er i alt 220 kvadratmeter, og de resterende 42 kvadratmeter udgøres af et meget stort, brugbart disponibelt rum, tilgængeligt både udefra og via bryggerset, og som kan indrettes som hobbyrum, værksted, kontor eller lager for den lille hjemmevirksomhed. Huset er velisoleret, energivenligt og meget billigt at opvarme med gulvvarme i alle beboelsesarealer via en ny luft-til-vand varmepumpe. Ejendommen er også godt løbende vedligeholdt og moderniseret – klar til at flytte ind i.
 
Den skønne, landlige beliggenhed kun en kilometer udenfor byskiltet til Fredensborg, giver kun få minutters kørsel til Fredensborgs skoler, institutioner, butikker, madoplevelser og idrætsfaciliteter. Besøg det majestætiske Fredensborg Slot og den smukke barokhave, der grænser op til Esrum Sø. Her får I både naturskønne omgivelser og alt til hverdagen lige i nærheden.
 
Vi glæder os til at byde jer velkommen på en fremvisning og vise jer alle de fantastiske muligheder, dette hjem har at tilbyde. Kontakt os i dag for at booke en fremvisning!
Smedevej 3B, 3480 Fredensborg
Pris:
6.250.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
178
Grund:
1414
Værelser:
6
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1999
Ejerudgift pr. md.
5.379 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus