fbpx
Plantegning Zoom

BO SMÅT, OG GODT LIGE I HJERTET AF SLAGELSE HVOR DER ER MULIGHED FOR FJERNVARME

Del bolig

Slotsgade er en af Slagelses mest centrale stræder, som fører lige op til rundkørslen, hvorfra byen virkelig folder sig ud med spisesteder og butikker. Her ligger den måske mest oplagte lejlighed for den unge studerende overhovedet: En toværelses lejlighed, som har været en 3 værelses, og meget nem at lave den om igen, med en super rumfordeling, som nu udbydes til salg.

Lejlighedens kvadratmeter fordeler sig over entré, værelse, køkken og bad, og der er virkelig mange fine vinduespartier, så dagslyset strømmer ind. Indretningsmulighederne er samtidig virkelig gode, for stuen er rummelig som i kun få andre toværelses lejligheder, hvor både sofa, spisebord og endda en mindre arbejdsstation kan finde plads, ønsker man her et værelse ekstra kan stuen opdeles i 2 rum så dette opnås. Alt imens er soveværelset ligeledes i en rigtig god størrelse, så der både kan indrettes med dobbeltseng, skabsplads og pyntegenstande.

Når det kommer til lejlighedens praktiske rum, er der også helt styr på dem. Køkkenet er ældre, men velindrettet med både over- og underskabe samt alle de fornødne hårde hvidevarer, og der er god bordplads til tilberedning af måltider. Badeværelset udnytter sine kvadratmeter til fulde med separat bruseafsnit, udluftningsvindue og topbetjent vaskemaskine, som der lykkeligvis er blevet plads til på den fine flisebelægning.

Man ankommer til selve lejligheden via en aflukket vognport, som også leder til ejendommens hyggelige gårdmiljø. Her er indrettet med flere hyggekroge og blomsterkrukker, og det er nærliggende at forestille sig, at man kan tilbringe mange solskinsstunder her, før turen fortsætter mod en af byens restauranter eller beværtninger.

For Slagelse står vitterligt klar med åbne arme. Der er ikke mange minutters gang til de snørklede gader, der former den inderste midtby, hvor der både er spisesteder, caféer, butiksliv og en hel masse kultur. Man bor desuden rigtig tæt på Lystanlæggets hyggelige stier og arenaen, hvor diverse sportsgrene centreres, og for dem, der studerer, er der under en kilometer til SDU og Absalon og endnu tættere på HF og VUC.

Denne lejlighed er det perfekte forældrekøb eller førstegangsbolig for den unge køber.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Slotsgade 4B, st., 4200 Slagelse
Pris:
1.095.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
64
Værelser:
2
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1890
Ejerudgift pr. md.
1.765 kr.

Jens Christensen

Ejendomsmægler jc@brikk.dk +45 29333004

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter