fbpx
Slotsbakken 159, 2970 Hørsholm
2.435.000 kr
TYPE
Ejerlejlighed
Boligareal
77
Grund
0
Værelser/rum
2
energimærke
C
bygget/ombygget
1986
Slotsbakken 159, 2970 Hørsholm
DEL:
VELDISPONERET LEJLIGHED MED EGEN HAVE FOR ENDEN AF EN BLIND VEJ. Med nøglerne til Slotsbakken 159 venter en rolig og tryg tilværelse i første parket til store, grønne naturvidder. Lejlighedens beliggenhed med udsigt, ro og fredede arealer lige til hoveddøren, er helt i særklasse. Alligevel er der kun 7 minutters gang til stationen og København nåes på blot 25 minutter med non-stop tog. Derudover er det tæt på indkøbsmuligheder - og du skal naturligvis heller ikke gå på kompromis med boligen. Lejligheden fordeler sig over 77 lyse og indbydende m2, og som et ekstra plus er denne bolig beriget med sin helt egen solrige have med låge til grønne fælles arealer på den ene side, samt en hyggelig terrasse på den anden side. Du får altså det bedste fra to verdener: haven som normalt hører til villa-livet kombineret med en nem og overskuelig bolig, der er klassisk for lejligheder. Så snart du træder indenfor, åbner den praktiske planløsning sig for dine fødder. Den rummelige entré giver nemlig afsæt til hele hjemmet, som egner sig perfekt til både singler og par i alle livets stadier. Alle boligens rum er lyse og regulære, hvorfor indretningsmulighederne er gode, og derudover sikrer de store vinduespartier, at dagslys aldrig bliver en mangelvare. Boligens hjerte er uden tvivl det store opholdsrum, som samler køkken, spisestue og stue i ét. Køkkenet giver ideelle rammer om madlavningen med sine gode hårde hvidevarer, og de hvide skabselementer giver endda et stilsikkert look. Resten af opholdsrummet kan indrettes præcis, som du ønsker; her er både plads til spisearrangement og sofamøbler, og de store ovenlysvinduer mod vest gør nærmest lamper overflødige. Lejligheden byder ligeledes på et soveværelse med plads til en dobbeltseng samt skabsvæg, og dertil kommer et praktisk bryggers og et tidløst badeværelse med separat bruseniche. Da lejligheden ligger for enden af den lukkede vej, er der ingen trafik forbi - kun fred og ro. Trafikken er altså så godt som ikke-eksisterende, og her hersker en helt særlig ro. Boligerne er omkranset af store, grønne arealer, og hele området kædes sammen af lukkede stisystemer, så man kan færdes i nærområdet uden at skulle ud på trafikerede veje. Der er parkerings pladser tæt på boligen. Nærområdet er tilmed spækket med fritidsaktiviteter, såsom golf, ridning og anden sport. Vi kan også love jer, at I kan få de skønneste cykelture langs kyststrækningen. Bestil en fremvisning med det samme.  


Sagsnr. 192SK-001140
Kontantpris 2.435.000 kr.
Udbetaling 125.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 3.268 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
9.288 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
8.155 kr.
Soveværelser 1
Badeværelser 1
Camilla Weinreich Brikk
Camilla Weinreich

[email protected] 60122342

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!