fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIG, VELPLEJET VILLA MED FLOT OG UGENERT HAVE I EGEBJERG

Del bolig

På Skovvej, blot 400 meter fra Hareskoven ligger denne både hyggelige og velholdte familievilla, der er fuld af atmosfære og velvedligeholdt så den er lige til at flytte ind i. Villaen er Energimærke A2015, med varmepumpe, solceller og egen billadestation. Villaen er på 196 m², og indeholder i stueetagen, entre, stort køkkenalrum, stor vinklet stue, badeværelse, samt bryggersrum med vaskemaskine og tørretumbler sammenhængende med fyr-/teknikrum. På 1.salen er der 4 store værelser, repos med masser af skabe, og et stort badeværelse. Der er kvalitet over det rummelig hjem, og det moderne præg går godt i hak med ejendommens oprindelige sjæl. Her er hvidmalet lofter og hvide trælofter med indbygget spot flere steder, og flisegulve i varme farver med gulvvarme i hele stueetagen, ligesom i badeværelset på 1.sal. I Køkkenalrum og stuen, er der store sydvendte vinduespartier der giver et dejligt lysindfald og med direkte adgang til en stor sydvendt træterrasse, hvor en del af terrassen er under tag, med skydedøre som kan opsættes for vinteraflukning. Træterrassen hænger naturligt sammen med den smukt indrettet og ugenerte have med staude- og rododendronbede, en flot og boldvenlig græsplæne, legeområde med sandkasse og legehus, som er solidt afskærmet med skur og hønsehus med voliere gemt langs det høje hegn mod vejen. – og så lige et drivhus i Cedertræ, med vindruer og plads til at avle egen grøntsager. Alle havens bede er belagt med Træflis og kræver en minimum indsat.   Nærområdet, byder udover en af Danmarks ældste skove; Hareskoven med hundeskov, løbestier og MTB-spor, inden for få hundrede meter på den naturskønne fredet vestlige del Hjortespringkilen, med adgang til Måløvkilen og kun ca. 400 meter til Rideskole, Skovbørnehaver, Børnehuse, Folkeskole og indkøbsmuligheder (nærmest netto) og samtidig mindre end 200 meter til offentlig transport og ca. 2 km til Ballerup station, og det hele er bundet sammen af cykelstier.   Vi glæder os til at møde jer, og viser jer ejendommen på en fremvisning.
Skovvej 139B, 2750 Ballerup
Pris:
5.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
196
Grund:
767
Værelser:
8
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
5.227 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter