fbpx
Plantegning Zoom

DEJLIGT HALVT DOBBELTHUS MED EGEN HAVE

Del bolig

I Skodborg udbyder vi nu et halvt dobbelthus fra 1947 med tilhørende have. Her får I et hjem, der fungerer fra dag et, og I kan blandt andet se frem til en behagelig stue med et skønt lysindfald fra syd.

Fra entreen træder I direkte ind i et gangareal med skabsplads, og herfra kan I tilgå køkkenet, der er holdt i en tidløs stil. Da der er installeret alt i hårde hvidevarer, slipper I for at vaske op i hånden, og køkkenet er stort nok til, at I kan etablere en mindre spiseplads, hvis I ønsker det. Stuen er ligeledes rummelig og indrettes nemt med både spisestuemøbler og et hyggeligt sofahjørne, som bliver dejligt at vende hjem til efter en lang arbejdsdag – der er desuden direkte udgang til haven via en mindre, hævet terrasse. Førstesalen er lige så indbydende som resten af boligen; den indeholder et badeværelse med separat bruseniche og 3 værelser, hvoraf det ene bliver benyttet som walk-in og har adgang til 1 af de andre værelser. Derudover består huset af en kælder med bryggers, to disponible rum og egen indgang udefra.

Haven er anlagt med en flisebelagt terrasse, hvor tilværelsen nydes i sommermånederne, og den er omringet af højbede, hvor I eksempelvis kan dyrke krydderurter. Vasketøjet kan hænges til tørre på tørresnoren, når vejret er til det, og dertil er der rig mulighed for leg og boldspil på græsplænen. Ejendommen giver et godt indtryk fra vejen, hvor den præsenterer sig flot i røde mursten, og der er mulighed for parkering i indkørslen.

I Skodborg finder I både pasningsmuligheder, skolegang og et supermarked, så hverdagens behov kan dækkes tæt på hjemmet, og ved byen er der etableret et grønt område med bålhytte og shelter, hvor I kan nyde en fredelig stund. Foreningslivet byder blandt andet på gymnastik og fodbold, og I kan på den måde blive en aktiv del af et levende lokalsamfund. Vejen er den nærmeste større by; her finder I apotek og flere specialforretningen, og desuden kan I tilgå motorvejen inden for 12 minutter, så det er muligt at pendle til f.eks. Kolding.

Kontakt os gerne for en fremvisning – vi glæder os til at introducere jer til en dejlig ejendom.


Skodborg Vestergade 47, 6630 Rødding
Pris:
575.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
102
Grund:
552
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1947
Ejerudgift pr. md.
1.223 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter