fbpx
Plantegning Zoom

TREVÆRELSES LEJLIGHED MED SOLRIG ALTAN CENTRALT I ESBJERG

Del bolig

Her tilbydes en velindrettet 3 værelses lejlighed på 74 kvadratmeter med altan samt tilhørende kælderrum og loftrum. Hele ejendommen fremstår velholdt fra kælder til tag. Det er en ejerforening med styr på tingene og økonomien. Denne bolig kan både skrive lysfyldt, veldisponeret og indflytningsklar på sit CV, og den egner sig kort fortalt både til singlen, kæresteparret, venneparret og den lille familie. Som prikken over i’et er denne adresse både rolig og central på en og samme tid.
 
Lejligheden ligger godt hævet fra gadeniveau, og så snart I træder ind over dørtærsklen, præsenteres I for et indbydende hjem. Her er flotte trægulve, hvidmalede vægge og lofter samt tidløst interiør, og planløsningen er, som tidligere nævnt, velegnet for en bred målgruppe. Den fordeler sig over en entré, et funktionelt køkken med god opbevaringsplads, et badeværelse med udluftningsvindue og kombineret badekar og brus, to indretningsvenlige stuer en suite samt et godt badeværelse med videre afsæt til lejlighedens altan, som er sydvendt og er orienteret ind mod ejendommens rolige gårdmiljø.
 
Ejendommen er bygget i 1931, og som vi allerede har nævnt, har beboerne bl.a. brugsret til et stort, grønt gårdmiljø - her er der et solrigt terrassemiljø samt et græsareal, hvor der er plads til leg og aktiviteter for både store og små beboere. Som et ekstra plus kan vi oplyse, at bilejeren har gode parkeringsmuligheder på vejen lige foran opgangen hvor parkering er tidsubegrænset. 
 
Her flytter I til hjertet af Esbjerg, så gåafstand bliver et nøgleord i jeres nye hverdag; der er ikke mange minutter til Banegården, og herfra folder centrum sig ud med en fristende symfoni af caféliv og shopping. I det daglige skal I ikke bevæge jer langt, når der skal handles, for nærområdet byder på både indkøbsmuligheder, take-away og specialbutikker. Kort fortalt, drømmeadressen for jer, der vil elske at have byen lige udenfor gadedøren!
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Skjoldsgade 16A, 1. th., 6700 Esbjerg
Pris:
1.475.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
74
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1931
Ejerudgift pr. md.
2.085 kr.

Bjørn Vest Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke bvh@brikk.dk +45 81815252

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus