fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

Attraktivt og vedligeholdelsesfrit klyngehus beliggende i Charlottenlund for enden af en stille lukket vej

Del bolig

Huset ligger højt med store vinduer ud mod en hyggelig have med masser af lys og sol hele dagen. Der er gåafstand til Øresund, Skovshoved Havn med restauranter og vandaktiviteter, Charlottenlund skov og Slotspark samt forretningerne på Jægersborg Allé.
 
Dette er en fuldstændig indflytningsklar bolig i et plan, som er blevet gennemrenoveret de seneste år med bl.a. to nye badeværelser, nyt køkken, nye gulve med gulvvarme, nye vinduer og døre mod haven. En nem bolig uden trapper med fred og ro få minutters gang fra Charlottenlund Søbad og stranden. Bemærk, at boligen er godt isoleret og har lave udgifter til opvarmning.
 
Bebyggelsen "Charlottenlund Terrasse" er en ejerforening opført som et-plans huse og har status som ejerlejligheder. Udgiften til ejerforeningen dækker fælles husforsikring. Med et grundareal på 418 kvm, tilbydes der en have, terrasse og en hyggelig gårdhave. Der er direkte adgang til gårdhaven fra køkkenet, hvor der er et godt isoleret skur. Derudover er der carport med plads til 2 biler.
 
Boligen tilbyder: Entré med gæstebadeværelse. Fra entréen ledes man direkte ind i en stor stue, som indeholder flere afdelinger med mulighed for at etablere et ekstra værelse. Stuen er ligeledes i åben forbindelse til et stilrent køkken. Herudover er der soveværelse med indbygget hjørneskab og adgang til eget badeværelset i samme stil som gæstebadeværelset samt et værelse/kontor. Fra stuen og begge værelser er der egen udgang til terrassen og haven. Haven er solrig og ugeneret med rododendron og bede. Den er nem at vedligeholde med et dejligt æbletræ.
 
Vi glæder os til at møde jer på fremvisning.
Skjoldhøj Alle 14A, 2920 Charlottenlund
Pris:
11.450.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
109
Grund:
836
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1978
Ejerudgift pr. md.
6.323 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Ejendomsmægler, MDE jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus