fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Træd indenfor i denne dejlige lejlighed, der er beliggende i et attraktivt område i Odense C, og hvor hverdagen nemt kan imødekommes. Lejligheden disponerer over entré, badeværelse, køkken, værelse og stue mens I også har en dejlig stor altan til rådighed. I lejligheden bliver I mødt af en nydelig og indretningsvenlig stil, der prydes af pæne gulve og en god planløsning. Entréen er indrettet med indbygget garderobe, mens badeværelset er dejligt rummeligt med plads til de essentielle toiletsager. Rummet er samtidig opført med en separat bruseniche, så I ikke kommer til at mangle noget. Vender I opmærksomheden mod soveværelset, kan I glæde jer over de ideelle indretningsmuligheder med plads til seng, tøj og arbejdsstation, mens de flotte vinduespartier og det blottede murværk sætter en fin ramme om det behagelige rum. Stuen kan ligeledes møbleres, som I kunne tænke jer, om det er med sofa og spisebord eller endnu et soveværelse, så I kan gøre hjemmet delevenligt. Køkkenet fremstår lækkert og klassisk uden mangler, så I altså nemt kan klare hverdagens måltider.

Fra stuen kan I bevæge jer ud på altanen ad fine dobbeltdøre; dette udeområde sikrer afslapning med udsyn til himlen, mens I har ideelle muligheder for at indrette med både plantekasser og afslappende havesæt. Tilhørende ejendommen finder I en god vaskekælder og et hyggeligt gårdmiljø, hvor cyklerne trygt kan parkeres, og hvor I ellers kan sidde og nyde frokosten samt selskab fra venner, familie og naboer.

I befinder jer i Skibhuskvarteret, hvor denne adresse er særligt tillokkende, da I er kun tre minutters gang fra Skibhusskoven. Dette skønne naturområde sikrer gode gåture hele året rundt, mens alt indenfor daginstitutioner, offentlig transport så som banegården og fitness

dagligdagens handlemuligheder er indenfor samme afstand. Herfra kan I altså også nemt komme ind til Gågaden i Byen og nyde godt af shopping, hyggelige stunder på caféer og kulturlivet. Derudover er der lige som til gågaden kun ca. 15 minutter til havnen og havnebadet samt streetfood i Storms pakhus.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Skibhusvej 11, 4. th., 5000 Odense C
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
57
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1931
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter