fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SPÆNDENDE OG NYDELIGT RENOVERET LANDVILLA MED 175 BOLIGKVM

Del bolig

Spændende og nydeligt renoveret landvilla med 175 boligkvm. beliggende i landzone, og med nem tilkørsel til Frederikssund, Roskilde og København. Landvillaen har masser af muligheder med et jordtilliggende på knapt 2 hektar. stor overdækket terrasse værksted/depot, en stor garage samt en lille gedestald.

Boligen opvarmet med centralvarme ved et træpille fyr med et årligt forbrug på omkring kr. 10.000,- samt en luft til luft varmepumpe som kun bruges i køkkenet uden for fyrings sæsonen

Huset indeholder: Stort bryggers med klinkegulv, dejligt badeværelse med gulvvarme, soveværelse med skabe , rigtigt pænt landkøkken med gulvvarme, indgang fra vindfang, stor lys stue med lyst gulv samt en pille-ovn til hygge, kvartssvingtrappe til 1. sal.

1. Sal: 2 stk. soveværelser, stort opholdsrum rum samt en lille hule.

Til ejendommen hører en 35 kvm. stor garage, et stort udhus/værksted på 65. kvm. med masser af benyttelses muligheder samt en stor dejlig overdækket terrasse.

Der er tale om en ejendom som gennem mange år har været kendt i gadebilledet, og som indeholder rigtig mange anvendelsesmuligheder udover den dejlige beboelsesdel. Kom og se.


Skibbyvej 15, 4050 Skibby
Pris:
2.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
175
Grund:
19576
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1887
Ejerudgift pr. md.
3.221 kr.

Annie Sonne

Ledende Ejendomsmægler as@brikk.dk +45 24595066

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter