fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HJØRNELEJLIGHED MED FAST PARKERING OG IMPONERENDE VANDUDSIGT I FREDERICIA

Del bolig

Dét her er sandelig en lejlighed ved vandet, og vi byder på panoramavue over vandet, Lillebælt, og Gammelhavn - velkommen til en helt fantastisk toværelses lejlighed, hvor en sydvendt altan bliver kronen på værket. Til denne skønne lejlighed hører fast parkeringsplads i det nærliggende parkeringshus Hydra.
 
Når I kommer ind i bygningen bliver I mødt af en indbydende hall, og for at komme op til lejligheden kan vælge at tage trapperne eller elevatoren. Entréen modtager jer med god plads til at komme ordentligt “hjem”. Der er nemlig et fint indhak til skohylden og et skab til lange frakker og bløde halstørklæder. I åben forbindelse åbner boligen sig utroligt lyst og luftigt op, for herfra er der direkte afsæt til det skønne opholdsrum: Køkken, alrum og stue er i praksis fusioneret til ét rum, og den regulære udformning gør det let at indrette spisebord her og sofaafsnit dér - og måske et ret enestående læsehjørne ved et vindue. Vinduerne lader lyset strømme ind fra både syd og vest, og I kan endda åbne altandøren og komme endnu nærmere vandet. Afslutningsvis byder soveværelset, som også har vandudsigt, på en bred skabsvæg til hele garderoben, mens det pæne brusebadeværelse og et disponibelt rum til opbevaring udgør de mere praktiske arealer.
 
I får hjemme i Fredericias attraktive Kanalby. Netop her på Skibbroen 12 har ejendommen stået siden 2019 - og den tager sig meget, meget flot ud: I bliver en del af byggeriet, Langebro, i den populære, opblomstrende Kanalby. Den charmerende trafik på vandet - og samtidig de meget afslappende rammer - vil I kunne nyde allerbedst på altanen. Herude er der udsigt og sol at slappe af til hele dagen lang.
 
Jeres nye nærmiljø kan noget helt specielt. Lige her mellem by, hav og naturområder får I en sjældent set blanding af ro og summende liv. Kanalbyen ligger i forlængelse af Fredericias historiske centrum, så der er gåafstand til butikker, spisesteder og den rige kulturscene. Samtidig kan I bare lade promenaden angive retningen for gå- og løbeturene ud mod Søndervolds rekreative, grønne miljø.Bliver I draget af udsigten?
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Skibbroen 12, 3. 2., 7000 Fredericia
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
93
Værelser:
2
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2019
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Javid Hossaini

Ejendomsmægler, MDE jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus