fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! RANDERS NV - VELDISPONERET 2-VÆR. STUELEJLIGHED I UDSIGTSBLOKKEN!

Del bolig

RANDERS NV - VELDISPONERET 2-VÆR. STUELEJLIGHED I UDSIGTSBLOKKEN!

På Skelvangsvej 153 (i udsigtsblokken) udbydes denne veldisponerede lejlighed, som egner sig særligt godt til begynderlejlighed for både enlige og par.

Boligen råder over 45 kvadratmeter som fordeler sig på en praktisk mindre entré m/plads til garderoben. Her forbindes badeværelse, køkken og stuen med hinanden. Til venstre for entréen ses et velholdt nyere køkken med hvide fronter og en veludnyttet indretning, som giver en masse opbevaringsplads, hvilket sikrer jer en hverdag fri fra rod og forstyrrelser. I den modsatte ende af entréen kan I finde badeværelset, der lig køkkenet også fremstår i god stand, lyse klinker og inventar, samt badekar m/brus.

Bevæger I jer videre ind i stuen, vil I blive mødt af indbydende rum, hvis lyse disponering særligt må tilskrives de brede, vestvendte vinduespartier, hvorfra aftensolen kan gøre sit indtog. Fra stuen er der desuden adgang til en skøn, vestvendt altan samt et værelse med indbygget skab, således der er plads til alle nødvendighederne.

Ejendommen er opført i en modernistisk byggestil i 1972 med en gulmuret facade, hvis stilrene udtryk brydes af kvadratiske vinduespartier og enkelte kig til altanerne. Hertil kommer et stort, åbent udeareal med alt fra grønne, rekreative områder med siddepladser til designerede områder til bil- og cykelparkering.

I kommer til at bo i den Nordvestlige del af Randers, der foruden at være et roligt og naturskønt område tæt på markerne også byder på alskens fornødenheder inden for en overskuelig rækkevidde. Få hundrede meter fra lejligheden ligger et lille industriområde, som indeholder både dagligvarebutikker og byggemarkeder. Vejen ind til centrum af Randers er også nem og bekvem med både cykel, bil og offentlig transport fra en af de nærliggende busstoppesteder.


Skelvangsvej 153, st. mf., 8920 Randers NV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
45
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE ramm@brikk.dk +45 40874657

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter