fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

På Sinding Hovedgade 13 ligger en stor hjørnegrund, der nu kan blive jeres. Det tidligere hus brændte ned, og med et sølle skur og et ellers kridhvidt lærred kan I opføre jeres helt egen drøm af et hus. Alt sammen i et aktivt, idyllisk landsbyliv.

Der er allerede flere aktive lokalplaner i området, men I kommer til at finde hjemme i Sindings ældre del ud til hovedgaden og Nøvlingvej. Der er altså tale om et veletableret område, hvor I kommer til at bo iblandt fine forhaver og brede fortove. I kan med fordel skabe byhusstemning, ligesom et moderne take på hyggelige, idylliske rammer kan formes lige på jeres præmisser.

Der er samtidig rigtigt gode muligheder for at vende haven mod syd eller sydvest, så I kommer til at vende helt ideelt mod solen i jeres fremtidige have fra morgen til aften. Men I bestemmer, så enten skal I begynde at overveje, hvilken stil og hvilke materialer, I elsker - eller også ved I det allerede, og så kan I lige så godt gå til næste skridt.

I kommer til at blive en del af et aktivt landsbysamfund. Lige om hjørnet ligger skolen, som børnene således vil kunne gå til ad en rolig vej. Den er kendt for sit høje, faglige niveau og for sin gode inklusion, og fællesskabet er da også i højsædet. Idrætshallen ligger ved siden af, og byen har i det hele taget et stærkt foreningsliv. Forsamlingshuset ligger nærmest lige ved siden af, og bevæger I jer lidt videre, rammer I de grønne, rolige stisystemer og en rigtig fin legeplads.

Naturen omkring jer er smuk med både marker, skove og Herningsholm Å i et vekslende kuperet landskab. I placerer jer både godt ift. det nye supersygehus og til den nye motorvej, og sådan er der ikke meget mere end ti minutter ind til livlige Herning, mens indkøbene også kan foretages i nabobyerne Vildbjerg og Aulum hhv. seks og otte km herfra.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Sinding Hovedgade 13, 7400 Herning
Pris:
275.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Helårsgrund
Boligareal:
0
Grund:
975
Værelser:
0
Energimærke:
Bygget/ombygget:
0
Ejerudgift pr. md.
748 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter