fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT!

Del bolig

Lad os tage et nærmere kig på Silkeborgvej 7 - her på adressen udbyder vi nemlig nu en 68 kvadratmeter stor lejlighed, hvor kvalitet, funktionalitet og flot æstetik går hånd i hånd. Boligen udgør kort fortalt det ideelle match for både singler, kærestepar, vennepar og den lille, byelskende familie.

På adressen møder I først og fremmest en pæn ejendom fra 2017 opført i et minimalistisk design. Denne lejlighed ligger godt hævet fra gadeniveau, og den nyder således også godt af et fint, naturligt lysindfald. Hoveddøren åbner op til et veldisponeret hjem uden nogen former for spildplads, og som et ekstra plus kan I se frem til en stor, sydvendt altan, der udgør det perfekte hyggespot.

Lejligheden er elegant, stilren og indrettet med strømlinet interiør, og hoveddøren åbner på til en rummelig entré, hvorfra der er videre afsæt til resten af hjemmet. De to værelser er regulære og indretningsvenlige, og der er nem adgang til boligens badeværelse, der er opført i et smagfuldt design med separat bruseniche, vaskesøjle og væghængt toilet. Boligen har ligeledes et teknikrum, og kronen på værket er uden tvivl det store, solrige og indretningsvenlige opholdsrum, hvor der for alvor er plads til samvær og hygge. Der er god plads til både sofa- og spisearrangement, og køkkenet er opført i et strømlinet design med grebsfrie elementer og integrerede hårde hvidevarer. Og det er samtidig herfra, der er udgang til altanen, hvilket må siges at være guld værd.

Beliggenheden sikrer en nem og bekvem hverdag i centrale rammer. I kort gåafstand fra lejligheden har I både indkøb, café, tankstation og fitnesscenter, og der er vitterligt ikke andet end få minutter til Botanisk Have, som giver et dejligt afbræk i hverdagen. Bilejeren har hurtig adgang ud af byen takket være den gode infrastruktur, og som et ekstra plus er man i cykelafstand til hele Aarhus’ midtby.

Vi glæder os til at møde jer på fremvisning.

Silkeborgvej 7, 1. 1., 8000 Aarhus C
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
68
Værelser:
3
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2017
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus