fbpx

CHARMERENDE VILLA MED UDESTUE OG TERRASSE

Del bolig

I det eftertragtede Hunderupkvarter ligger denne hyggelige villa fra 1912, som nu kan blive jeres nye hjem. Boligen fremtræder i flot stand, og I kan blandt andet se frem til et stort køkken-alrum med udestue og direkte udgang til terrassen.

De to stuer ligger en suite og danner et godt udgangspunkt for afslapning i hverdage og weekender – her er der rig mulighed for at indrette jer efter lyst og behov. Et sæt franske døre åbner ind til alrummet, som igen bliver til en charmerende udestue med kig til haven, og køkkenet er opført i et stilfuldt design med alt i hårde hvidevarer. I entreen kan I tage trappen op til første salen, der er lige så behagelig som resten af boligen; her bliver I mødt af en repos, hvorfra I kan tilgå tre gode værelser og et lækkert badeværelse. Kælderetagen er meget anvendelig – for eksempel kan den fungere som en teenage-afdeling med et disponibelt rum, badeværelse og sauna, ligesom I også finder et værksted samt et vaskerum med vaske- og tørrefaciliteter på etagen.

Ved huset er der etableret et depotrum i forlængelse af carporten, hvor der er egen indgang til kælderetagen. Til ejendommen hører desuden et spændende terrasseområde med mulighed for at nyde solen i sommermånederne, og haven byder på et stort græsareal samt både tørrestativ og drivhus. Huset giver et flot førstehåndsindtryk fra vejen, og der er anlagt en enkel forhave.

I bliver en del af det attraktive Hunderup, hvor alle hverdagens fornødenheder er inden for rækkevidde. Således er der kun et kvarters gang i skole, mens de nærmeste indkøbsmuligheder er fem minutters kørsel væk, og dertil finder I også daginstitution og gymnasium i området. Langs Odense Å snor stien sig helt ind til centrum, hvor I kan gå på opdagelse i et væld af butikker, restauranter og kulturelle tilbud, og derudover er der heller ikke langt til Odense Zoo og det grønne område, Fruens Bøge.


Sadolinsgade 116, 5230 Odense M
Pris:
6.995.000 kr.
Type:
Villa
Boligareal:
140
Grund:
655
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1912
Ejerudgift pr. md.
3.723 kr.

Karen Friis

Ledende Ejendomsmægler kf@brikk.dk +45 21776757

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter