fbpx
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR OG CHARMERENDE STUELEJLIGHED MED UDGANG TIL HAVE!

Del bolig

Jeres nye boligkapitel kan nu udspille sig i de skønneste rammer – i hjertet af Hunderup udbyder vi nemlig en kompromisløs villalejlighed, der matcher den lille familie såvel som enlige og par i alle livets stadier. Adressen er Sadolinsgade 104, og her møder I først og fremmest en rummelig herskabsejendom fra 1936. Villalejligheden ligger i den høje stueetage, hvorfor den er nemt tilgængelig for køberen i alle aldre. Denne placering sikrer naturligvis også en hverdag i 1. parket til den store og dejlige have, som indbyder til leg og aktiviteter såvel som afslapning. Den byder nemlig på et stort græsareal såvel som veletablerede terrasser, hvor I er sikret et solspot fra morgen til aften. Lyder det ikke skønt? Hoveddøren åbner op til en stilren bolig, hvor det hele spiller. Alt lige fra de lyse klinke- og trægulve til det nutidige interiør emmer af nedtonet elegance, og det hele er tilsat et imponerende lysindfald. Detaljerigdommen er kort sagt i top – tag eksempelvis et kig på de unikke vægge, der pryder forskellige dele af hjemmet og som bidrager med kant og charme. De to stuer en suite udgør hele hjemmets omdrejningspunkt, og de fungerer perfekt som spisestue og dagligstue. Og de har naturligvis nem adgang til det moderne, stilrene køkken, som er opført i lyse materialer med integrerede hårde hvidevarer. Soveværelset har en imponerende størrelse, hvorfor indretningsmulighederne er i top; og det har på luksuriøs vis indbygget skabsvæg og direkte adgang til udestuen. Til sidst venter et flot badeværelse, ligesom I får brugsret til ejendommens fælles vaskerum og værksted – der hører endda garage til villalejligheden. Jer der allerede kender Odense ved, at Hunderup udgør et af byens mest eftertragtede områder – og det skyldes uden tvivl nabolagets enestående charme kombineret med beliggenheden lige ned til åen og dens hyggelige stisystemer, der fører hele vejen ind til Odense C. Byens absolutte midtpunkt befinder sig altså i kort gå- og cykelafstand, og dermed har I alt fra kultur og historie til et livligt handelsliv – selve nabolaget huser selvfølgelig også velrenommerede skoler og daginstitutioner såvel som gode handlemuligheder. Denne bolig skal opleves med egne øjne.
Sadolinsgade 104, ST., 5230 Odense M
Pris:
3.600.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
103
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1936
Ejerudgift pr. md.
2.915 kr.

Karen Friis

Ledende Ejendomsmægler kf@brikk.dk +45 21776757

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter