fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

162 KVM ENDERÆKKEHUS I 3 PLAN - FLOT ISTANDSAT OG INDFLYTNINGSKLAR

Del bolig

Rummeligt og familievenligt rækkehus i gennemført stand og stil, med hele tre etager i form af kælder, stueetage og 1. sal er boligen helt oplagt til den store og pladskrævende børnefamilie.
 
Når I træder ind i entréen i stueetagen, finder I først et gæstetoilet på højre hånd. Hvis I i stedet fortsætter ligeud, kommer I til et opholdsrum med åben forbindelse mellem stue og køkken, der kan fungere som samlingspunkt for familien. Køkkenet er opført i et stilrent design med fokus på rene linjer, og her er alt i hårde hvidevarer samt god bord- og skabsplads. Opholdsrummet har et skønt lys takket være de store panoramavinduer, der nogle steder strækker sig fra gulv til loft, hvilket skaber en luftig og let atmosfære i stuen. Fra den sydvendte ende af stuen har I direkte adgang til en overdækket terrasse og have, der er afskærmet af et sortmalet plankeværk, som sikrer jer privatliv til at slappe af og bare nyde tilværelsen.
 
På 1. sal finder I tre værelser og et badeværelse. Det lyse og stilrene badeværelse kommer med separat bruseniche, og fra de to sydvendte værelser har I direkte adgang til en hyggelig altan, hvor I kan tilbringe mange sommeraftener med gode stunder og samtaler. I kælderetagen venter et klassisk bryggers og tre store disponible rum, hvor der er masser af plads til opbevaring, og alternativt kan I omdanne et eller flere af dem til hobbyrum. Et sted til træning, gaming eller noget helt tredje er selvfølgelig også en mulighed. Måske et værksted? Med den gode kælderstørrelse har I rig mulighed for at sætte jeres eget præg.
 
Ejendommen ligger i et område, der i dag kan føre sig frem på socialt fællesskab og børnevenlige omgivelser. Godthåbsparken byder på masser af grønne arealer og legepladser, svømmebad, tennisbaner, fodboldbaner, minigolf, parkour bane mv.  Hertil hele Albertslunds fantastiske stisystem, hvor man kan færdes nemt og bekvemt rundt i hele byen, uden at krydse ret mange veje.
 
Fra jeres kommende hjem har I både Børnehuset Roholmhaven og Herstedøster Skole indenfor 500 meter, hvilket gør hverdagen nem og bekvem for børnefamilien. Derudover er der en idrætshal kun 460 meter væk, hvor der er rig mulighed for, at I kan tage ungerne med til diverse sportsaktiviteter, fritidsinteresser etc. Som prikken over i’et er der nem adgang til motorvejen og kun 8 minutter til Albertslund St. på cykel.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Rytterhusene 54, 2620 Albertslund
Pris:
3.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
108
Grund:
130
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
3.316 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus