fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA MED 6 VÆRELSER OG ET FANTASTISK LYSINDFALD MED SOLRIG HAVE

Del bolig


 
 
På Rudegårds Alle 2 venter jer rolige og grønne rammer for livet. I skal nemlig se på et hus for enden af en lukket vej i naturskønne Holte.
Huset tilbyder 158 m2 bolig samt yderligere 92 m2 i underetagen. Der er derfor muligheder for selv den pladskrævende familie. Idyllen er intakt, og der er mange fine detaljer.
I spisekøkkenet kan grøntsagerne snittes, mens børnenes lektier laves ved spisebordet, og herfra er der også adgang til en solrig terrasse. Der er åben adgang til opholdsstuen med brændeovn, og i stueplan findes der ydermere et værelse samt et brusebadeværelse.
Lidt ekstra livsnyderi finder I på 1. salen med det fritstående badekar i husets andet badeværelse. Førstesalen er nyligt renoveret med tre værelser med loft til kip og kviste, som giver en vidunderlig rumfornemmelse og masser af brugbare kvadratmeter. Alle værelser har indbyggede skabe med god plads. Huset rummer i alt 6 værelser. 
Den store kælder består af et rummeligt vaskerum samt endnu et pænt badeværelse med separat bruseniche. Der er en værelsesafdeling, hvor der er mulighed for at etablere enten hjemmekontor eller teenageafdeling - alt efter jeres egen situation. Derudover er der flere disponible rum til opbevaring.
Haven er omkranset af plankeværk og høje hække. Haven er let at holde, ligesom den gør sig perfekt til den aktive familie. Der er terrasser på begge sider af huset til udelivet med sol hele dagen.
Der er gåafstand til skov i alle retninger med flere cykelruter og masser aktiviteter for store og små. I nærheden finder du offentlig transport, institutioner, skoler, stadion og roklub, ligesom Holtes bymidte og hertil dagligvarer er i nærheden. Der er hurtig adgang til København, der begynder efter godt et kvarter i tog eller bil.
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
 
 
Rudegårds Alle 2, 2840 Holte
Pris:
8.145.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
158
Grund:
913
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1954
Ejerudgift pr. md.
6.844 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Salgs- og Vurderingsspecialist jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter