fbpx
Plantegning Zoom

LYS, MODERNE OG VELSKABT LEJLIGHED LIGE VED GODE STISYSTEMER I TAASTRUP

Del bolig

Centralt og nær gode stisystemer i Høje Taastrup er der gode ting i vente i denne indbydende 2V’er, der byder på en god planløsning med et lysindfald, der ganske glimrende flyder ind fra vest.

En entré åbner til resten af lejligheden, som flyder videre fra et badeværelse, et køkken, en stor stue og et værelse til sidst. Arealerne er tænkt helt til ende, så indretningsvenligheden er i top - alt imens, at alt står minimalistisk moderne og lige til at gå til! Sådan står køkkenet i hvide flader med rig opbevaringsplads afsluttet af en mørk bordplade. Køkkenets udfoldelser og kulmination kan stilles på spisebordet i stuen, hvor I ydermere kan indrette jer med sofaarrangement; behageligt illumineret fra et stort vindue.

Det bliver heller ingen sag at indrette sig på værelset, hvor skabsplads og seng nemt kan forenes med bord eller kommode. Og lad os runde af lige så godt, som vi startede: med badeværelset. Meget indbydende og i tilsvarende minimalistisk stil i hvide og sorte fliser fremstår det flot med bruseniche for enden, og her er endda indtænkt plads til vaskefaciliteter.

Lejligheden hører til i et klassisk, pænt og gedigent murstenskompleks, som blev opført i 1941. Ud over parkeringspladser gør ejendommen sig til med et grønt areal, hvor bord-bænke-sæt inviterer ud på græsplænen.

Det bliver let at komme rundt i byen - og også videre endnu. Allerede helt fra start forbinder et langt stisystem jer med by og natur både mod syd og nord. Således er udgangspunktet for løberuten fantastisk, enten med en tur rundt om Selsmosen og de grønne stier eller mod nord, hvor kilometervis af marker og stor natur strækker sig ud. Stisystemerne kan imidlertid også tage jer mod bylivet ad pæne Taastrup Hovedgade, hvor også Taastrup Station ligger knap en kilometer væk, og sådan kan I tilmed stå på København H 27 minutter senere.

Begejstret? Så mangler der bare en fremvisning.


Roskildevej 378, st. 3., 2630 Taastrup
Pris:
1.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
50
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1941
Ejerudgift pr. md.
2.753 kr.

Morten Holm Lønberg

Ledende Ejendomsmægler mhl@brikk.dk +45 27380304

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter