fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

STOR FAMILIEVILLA MED MANGE VÆRELSER CENTRALT I HVALSØ

Del bolig

Kom med til Hvalsø, hvor vi nu udbyder en villa udover det sædvanlige.Med knap 300 kvadratmeter bolig, 100 kvadratmeter kælder og god størrelse grund er her plads til den helt store børneflok, den sammenbragte familie eller måske to familier, der drømmer om at dele hverdag, hus og have.Huset sælges med 940 m2 grund, idet den fjerneste del af haven udstykkes. Det vil være muligt at tilkøbe denne del af haven og dermed undgå udstykning og få godt 2000 m2 parklignende have ned til hovedgaden. Huset uden den frastykkede grund sættes til salg for 5.500.000 kr.De mange kvadratmeter fordeler sig over to etager, og i stueplan ligger et dejligt køkken med alt i hårde hvidevarer, god bord- og skabsplads og et stort køkkenvindue. Herfra er der adgang til en rummelig spisestue, der ligger forbundet med en hyggelig stue med brændeovn. Begge rum har gulv i sildebensmønster, terrasseudgang og et fantastisk lysindfald gennem brede vinduespartier, og det er her, I kan samles til aftensmad og filmhygge. Fire værelser og et toilet kan blive til soveafdeling for børn, hjemmekontor, gæsteværelse eller hobbyrum. Førstesalen består af fem værelser, et pulterrum, et toilet og et flisebadeværelse med både brus og badekar. Alle rum er bundet sammen af en repos og en fordelingsgang, og i samtlige værelser er der et skønt lysindfald samt kig til trætoppe og himmel. Kælderen byder på vaskerum, fyrrum, viktualierum og fire disponible rum til værksted, vinkælder eller hvad I lige mangler. Villaen er bygget i 1936 og kommer med garage, to terrasser og en frodig have. Fra den ene terrasse kan I nyde udsigten til græs, buske og majestætiske trækroner, og her kan børn løbe frit, mens terrassen indbyder til grillhygge og et godt glas vin med gode venner. I kommer til at bo centralt i Hvalsø, og Hvalsø ligger centralt midt på Sjælland. I byen finder I alt til hverdagen, om det er dagligvarebutikker, daginstitution, skole, sportshal eller spejder. Flere lokale butikker, apotek, bager, takeaway og egen biograf er her også. Fra Hvalsø Station går toget til Holbæk på 17 minutter, til Roskilde på 13 og til København H på 37, mens der i bil er gode pendlermuligheder til alle tre byer og flere til. Området byder desuden på meget skøn natur, herunder Bistrupskovene,Ledreborg Park og de historiske vandreruter langs Skjoldungestierne.Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Roskildevej 1, 4330 Hvalsø
Pris:
5.500.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
299
Grund:
2097
Værelser:
8
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1936
Ejerudgift pr. md.
4.559 kr.

Simon Jespersen

Ejendomsmægler MDE simon@brikk.dk +45 30145907

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter